Reboot-ul lui The Mummy, un horror cu acţiune ultra-modernă?

de Cristina Grigore în 16 Dec 2012
Reboot-ul lui The Mummy, un horror cu acţiune ultra-modernă?

Lansarea pe DVD/Blu-ray a lui Total Recall i-a oferit lui Len Wiseman, numit recent de Universal Pictures la cârma noului The Mummy ocazia de a vorbi despre acest reboot şi despre direcţia în care se va îndrepta scenariul.

„Este o abordare modernă. Nu are nimic de-a face cu filmele lui Brendan Fraser şi nu este vreun fel de remake” a spus Wiseman. „Mumia este unul din personajele Universal care au rezistat cel mai bine în memoria publicului, unul dintre cele mai legendare, iar asta dinainte să apară filmele cu Brendan Fraser. Sunt aşadar lucruri diferite”.

„Sigur, scenariul urmează să fie imaginat, însă ideea era să găsim un ton diferit pentru noul film. Şi s-a ajuns la o idee care nici nu mi-a trecut prin cap până acum. Nu e nici pe departe ceva la care te aştepţi. Eu îmi imaginam Egiptul şi platouri în care te pierdeai în nisip. Şi benzile în care se înfăşoară mumiile. Când am auzit ce vor de fapt să facă din film, am fost şocat. E horror. E epic. Este o versiune chiar mai modernă decât dacă s-ar întâmpla să dăm peste o mumie aşa, în lumea de zi cu zi. E de-a dreptul fascinant”, a mai explicat regizorul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 16 decembrie 2012 12:15
Aceasta declaratie lasa in urma multe semne de intrebare...pentru ca nu a dat prea multe detalii decat ca va fi un film horror...
yonutzTM pe 16 decembrie 2012 13:17
Primele 2 filme Mumia cu Brendan Fraser au fost foarte bune. Al 3-lea nu prea. Sa vedem ce aduce nou acest reebot.
legolas05 pe 16 decembrie 2012 13:58
sper sa fie un film destul de bun
nicolas84 pe 16 decembrie 2012 22:45
Wow..."rebooteaza" (sanchi) un film care a fost facut in 99........NU MA MAI MIRA ABSOLUT NIMIC....Urmeaza probabil sa rebooteze Matrix:)))))
tuiila pe 17 decembrie 2012 04:41
Daca nu stiai,pentru cultura ta generala,chiar se face un alt ''Matrix''.
nicolas84 pe 17 decembrie 2012 10:32
@ Tuiila - Ok 'tuleea" ,nu era nevoie de desteptaciunea ta sa ma ilumineze. Zvonul ca ar putea sa apara un nou "Matrix" este de anul trecut ori yesterday's news cum ar spune chinezu' ,asa ca nu iti arati deloc istetimea prin sarcasmul tau de 2 lei 20.
In cazul Matrix oricum era vorba de o CON-TI-NUA-RE iar singura opinie pe care mi-o exprimam era urmatoarea: SPER sa nu se razgandeasca "fratii" si sa faca vreo rebutare dar cu alte efecte "mai cool". It seems to be going aroud lately din lipsa de idei.
Get it now genious???

nicolas84 pe 17 decembrie 2012 10:37
tot pt "tuleea" - BTW cultura generala nu se masoara in ceea ce stim despre filme pt ca inseamna ca as avea un "IQ Ensteinian"...daca tu vrei sa te consolezi cu asta,fie DAR sa-ti fie clar : nu excelezi nici aici, asa ca trage singur/a concluziile.
Han_Solo pe 17 decembrie 2012 14:51
Ma mir ca nu fac un reboot la Titanic ori Avatar.
Macabru pe 17 decembrie 2012 17:30
O sa fie tare sa vezi The Mummy cu efecte speciale de "noua generatie". Poate vor mai umbla si pe la poveste. Eu unul ma bucur c-o sa-l faca.
alex_il_fenomeno pe 4 ianuarie 2013 19:55
Nici al treilea film nu m-a dat pe spate, de la acesta chiar nu stiu ce sa astept....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells