Rachel Weisz şi Emily Blunt, surori într-o producţie independentă

de Cristina Grigore în 8 Oct 2010
Rachel Weisz şi Emily Blunt, surori într-o producţie independentă

Actriţele britanice Rachel Weisz şi Emily Blunt urmează să joace împreună într-un film al regizoarei Lynn Shelton, anunţă Deadline.

Proiectul se încadrează într-un curent al cinematografiei independente (mumblecore), apărut la începutul secolului XX şi caracterizat, în principal, de producţii cu buget foarte mic, care se axează pe relaţiile interpersonale ale unor personaje tinere (care au în jur de 20 de ani), scenarii improvizate şi actori amatori. Toate filmele lui Sheldon se încadrează în acest curent şi, chiar dacă puţine la număr, au reuşit să atragă destule premii la festivalurile de film americane. Humpday, ultima realizare al regizoarei de 43 de ani, a câştigat anul trecut premiul special al juriului la Sundance.

Dacă în Humpday era vorba despre doi prieteni care se reîntâlnesc după o bună perioadă de timp, în noul film, deocamdată neintitulat, avem două surori, Weisz şi Blunt. De curând, şi Mark Duplass (care a jucat şi în Humpday) s-a alăturat proiectului, el având rolul unui bărbat care intervine între cele două surori, scrie Variety. Filmările, programate să înceapă la sfârşitul acestei luni în Seattle, nu vor dura mai mult de câteva săptămâni, pentru a nu se suprapune cu programul deja încărcat al celor două actriţe.

Scenariul a fost scris tot de Lynn Sheldon, iar Steven Schard va fi producător.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
fanfirth pe 20 octombrie 2010 12:17
Parca si seamana cele doua.Ma intreb care ar fi cea mare...Cred ca Blunt
margott pe 7 mai 2012 20:02
Si filmul cum se va numi ? N-am gasit nimic pe net.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells