Rachel McAdams are gura mare

de Ştefan Dobroiu în 14 Aug 2009
Rachel McAdams are gura mare

Unul dintre cele mai aşteptate şi speciale filme ale toamnei în România este fără îndoială Soţia călătorului în timp/The Time Traveler's Wife, ecranizarea best-sellerului lui Audrey Niffeneger. Rachel McAdams, actriţa principală din acest film despre un bărbat (Eric Bana) blestemat să nu poată controla locul şi timpul în care se află (detaliile tehnice sunt irelevante), a fost invitată la talk-show-ul lui Jon Stewart unde i-au scăpat nişte detalii extrem de importante despre subiectul filmului.

Deşi McAdams şi-a dat foarte repede seama că a făcut o gafă ("am stricat totul", i-a mărturisit ea spăşită prezentatorului Jon Stewart), nu şi-a ţinut gura închisă şi a mai dezvăluit un amănunt extrem de important din probabil cea mai interesantă poveste de dragoste pe care o s-o vezi anul acesta la cinema. "O să am probleme mari", a spus actriţa care probabil nu va mai fi lăsată să deschidă gura în ceea ce priveşte Soţia călătorului în timp.

Filmul regizat de Robert Schwentke se va lansa în România pe 6 noiembrie. Soţia călătorului în timp este improbabila poveste de dragoste a lui Clare (McAdams) pentru Henry (Eric Bana), posesorul unei gene care-l face să dispară din prezent pentru a reapărea într-un timp şi loc necunoscute. Ceea ce unora le-ar putea părea o putere demnă de Superman, pentru Henry nu este decât un blestem, mai ales când în viaţa lui apare Clare. Metaforă a tuturor problemelor ce pot apărea într-o relaţie, cartea lui Niffeneger, pe care Cinemagia a devorat-o în doar câteva ore, pare una dintre cele mai greu ecranizabile cărţi ale tuturor timpurilor. Vom vedea în noiembrie cât de mult i-a reuşit lui Schwentke adaptarea pentru marele ecran.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
RobyKoch pe 15 august 2009 08:21
Ce limba romana de rahat ai domnu' redactor !
vido ghezo pe 16 august 2009 03:02
bine bien si stirea undei? vai ceam facut , vai ceam zis... ce? ce o zis? h?
carmen pe 4 septembrie 2009 10:58
nu mi se pare ca a zis cine stie ce.ce mincinosi, ce sunteti gelosi pe succesul ei. barfitorilor
Lukandee pe 24 martie 2010 19:58
trebuia sa se faca un articol cu subiectul asta? serios?
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2011 20:52
se intampla si la case mai mari !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells