Premiera "Sex and The City" se muta la New York

de Razvan Boboc în 5 Mai 2008
Premiera "Sex and The City" se muta la New York

Dupa ce au anuntat ca premiera "Sex and the city: The Movie" va avea loc la Londra, producatorii filmului au fost asaltati de o multime de reclamatii. Se pare ca fanii isi doresc ca premiera sa aiba loc la New York. Si asa va fi! Producatorii au dat publicitatii un comunicat oficial prin care anunta modificarea.

Saptamana trecuta, realizatorii spuneau ca Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Catrall si Kristin Davis vor lua parte la evenimentul care urma sa aiba loc in Piata Leicester, pe data de 12 mai, cu doua saptamani inainte de premiera din New York.

Campania de promovare a filmului este fabuloasa! Unul dintre lucrurile inedite este ca fanii "Totul despre sex" au ocazia sa traiasca viata personajelor lor preferate. Si asta datoria unei firme din New York care pune la dispozitie fanilor un tur care cuprinde vizite in magazine luxoase, centre de SPA si cluburi de noapte care apar in celebra productie. Fondatoarea companiei de turism spune ca s-a gandit la acest tur pentru ca "Totul despre sex" este un fenomen global.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells