Premiera pe Universal Channel Romania

20 Mar 2008
Premiera pe Universal Channel Romania

Noul serial-drama JOHN DIN CINCINNATI demareaza in forta cu un prim sezon de zece episoade, luni 31 martie, incepand cu ora 23:00, in exclusivitate pe Universal Channel Romania. Serialul este creat de David Milch, creatorul apreciatului serial HBO "Deadwood",impreuna cu celebrul romancier "surf noir" Kem Nunn.

Derulat in orasul Imperial Beach, California, ultima portiune excelenta pentru surf inainte de Tijuana, unde SUA se intalneste cu Mexic, iar apa se intalneste cu tarmul, JOHN DIN CINCINNATI spune povestea familiei Yost, un clan de surferi ale caror talente atletice uimitoare se transmit din generatie in generatie,insotite insa parca de un blestem. Suprematia si reputatia familiei Yost, odinioara definite in curbura unui val perfect, s-au erodat in ani de ghinioane, dependenta si orgolii exagerate.

Insa chiar cand se pare ca lucrurile nu au cum sa mearga mai rau de atat, soseste in oras un strain pe nume John – iar existenta banala a familiei Yost este transformata in ceva miraculos, profund si, posibil, universal.

Din distributia permanenta a serialului JOHN DIN CINCINNATI fac parte: Rebecca De Mornay ("Wedding Crashers"), Garret Dillahunt (serialul HBO "Deadwood"), Greyson Fletcher, Willie Garson (serialul HBO "Sex and the City"), Bruce Greenwood ("Capote"), Luis Guzman ("Anger Management"), Keala Kennelly ("Blue Crush"), Austin Nichols ("Glory Road"), Ed O’Neill ("Married with Children"), Luke Perry ("Beverly Hills, 90210"), Brian Van Holt ("House of Wax") and Matt Winston (“Little Miss Sunshine”).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells