Poster spectaculos pentru Pacific Rim

de Cristina Grigore în 9 Iul 2012
Poster spectaculos pentru Pacific Rim

Studiourile Warner Bros au lansat posterul lui Pacific Rim, noua producţie a lui Guillermo del Toro, ce va fi afişat la convenţia Comic-Con din această săptămână.

SF-ul de 200 de milioane de dolari al regizorului mexican are ca premisă atacul asupra Pământului a unor extratereştri gigant, numiţi Kaiju, ce se ridică din ape si iau cu asalt omenirea, cauzând pagube imense.

Pentru a le ţine piept, oamenii au inventat „arme” pe măsură: roboţi uriaşi – Jaggeri – controlaţi în mod simultan de doi piloţi, ale căror minţi sunt interconectate printr-o punte neurală. În ciuda tuturor eforturilor, înfrângerea pare iminentă, iar singura speranţă a locuitorilor de pe Terra o reprezintă doi improbabili eroi – un fost pilot a cărui glorie a apus de mult (Charlie Hunnam) şi un viitor pilot ale cărui calităţi nu au fost încă testate (Rinko Kikuchi) .

Din distribuţia filmului mai fac parte Idris Elba (Thor), Charlie Day şi Ron Perlman, iar lansarea în România va avea loc pe 12 iulie 2013.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
airbender pe 9 iulie 2012 13:02
in sfarsit un nou film a lui del toro:):)..acest film promite foarte multe si cred ca v-a impresiona foarte mult in special vizual:):..astept un trailer si noi vesti despre hellboy 3:D:D..
alex_il_fenomeno pe 28 iulie 2012 21:43
sa speram ca si filmul este pe masura asteptarilor .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells