Performanţe de trapezist în The Avengers

de Gloria Sauciuc în 6 Dec 2011
Performanţe de trapezist în The Avengers

Tom Hiddleston (Thor) se pregăteşte de fapte mari pentru 2012: rolul eroului principal din War Horse (regizor Steven Spielberg) şi Loki, personajul negativ din The Avengers. Iată câteva detalii oferite de actor despre supereroul de benzi desenate pe care îl joacă.

"Momentul meu preferat de pe platourile de filmare a fost într-o clădire aparţinând NASA, clădire de mărimea unei catedrale", declară Hiddleston pentru revista Elle. "Am zburat încoace şi încolo ca un trapezist, alături de Samuel L. Jackson şi Jeremy Renner. A fost o zi de lucru reuşită".

Se pare că lucrul alături de staruri de primă mână a Hollywood-ului nu a fost pe atât de dificil pe cât ar putea părea:"În primele 10 minute, au autoritatea şi carisma starurilor", continuă actorul. "Apoi bei cu ei o cafea şi înţelegi că şi ei sunt oameni ca tine". "Toţi actorii din The Avengers sunt oameni de treabă", continuă Hiddleston.

"Marvel are nume de cod pentru proiecte, care pentru The Avengers este Group Hug (Îmbrăţişare în grup). Exact asta am simţit, o îmbrăţişare în grup pe platou". Ceea ce poate fi o veste bună pentru cinefili, în condiţiile în care premiera lui The Avengers se apropie (4 mai 2012).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 6 decembrie 2011 14:08
Pana la ''Thor'', nu auzisem nimic de Tom Hiddleston...Mi s-a parut foarte bun in rolul lui Loki...Cred ca n-am fost singurul care i-a recunoscut meritele din moment ce apare in 2 noi mari productii ale anului viitor...Ii urez succes si sper sa vina cu roluri si filme din ce in ce mai bune...
Beatryce pe 6 decembrie 2011 18:57
same here :x
Bayard pe 7 decembrie 2011 00:45
Group Hug :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells