Oscar 2011: Hathaway şi Franco dansează ca-n Grease!

de Cristina Grigore în 24 Feb 2011
Oscar 2011: Hathaway şi Franco dansează ca-n Grease!

Anne Hathaway şi James Franco se pregătesc asiduu pentru gala premiilor Oscar ce va avea loc duminica acesta şi, la doar câteva zile înainte de eveniment, avem ocazia să tragem cu ochiul la una din scenele cu care ne vor delecta la această a 83-a ediţie.

TheMovieWeb a preluat filmuleţul al cărui link a fost postat ieri de Franco pe contul său de Twitter, iar imaginile sunt mai mult decât grăitoare: este un număr din Grease, în care Hathaway a îmbrăcat costumul mulat al Oliviei Newton-John, iar Franco a preluat… conducerea în faimosul dans al muzicalului din 1978. Copii aproape perfecte ale lui Danny Rizzo (John Travolta) şi a iubitei sale, Sandy (Newton-John), cei doi prezentatori vor dansa şi, probabil, vor interpreta în cadrul spectacolului de decernare a premiilor Oscar piesa You’re the One That I Want, un hit al acelei perioade.

Sunt Hathaway şi Franco cei pe care ni-i dorim la ceremonia de decernare a statuetelor? Un sondaj de opinie iniţiat de The Hollywood Reporter relevă că 54% dintre cei intervievaţi sunt de acord cu tânara pereche de actori drept gazde ale evenimentului.

Un lucru e sigur: nu vom avea parte de umorul cinic al lui Ricky Gervais de la Globurile de Aur. Aşa cum a declarat actriţa de 28 de ani, care va striga numele câştigătoare în noaptea de duminică, ironia nu este deloc una din cărţile pe care mizează: „Cred că acest gen de umor e greu de realizat cu succes şi nu sunt în mod special adepta acestuia. Nu m-aş simţi confortabil în acest rol”, a spus Hathaway şi a adăugat: „Nu vreau să fiu excesiv de serioasă, dar sunt cea mai tânără prezentatoare din istoria evenimentului şi nu e treaba mea să fiu cinică sau să arăt cu degetul pe cineva. Nu mi-am câştigat acest drept”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 24 februarie 2011 09:10
ii respect pe amandoi,si le apreciez munca si eforturile depuse.............le urez bafta si sper ca se vor descurca
furny pe 24 februarie 2011 13:56
sper sa fie un spectacol mai bun decat cel prezentat de Huck Jackman
legolas05 pe 24 februarie 2011 18:43
abia astept gala premiilor oscar...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells