Oren Peli face Area 51

de Ştefan Dobroiu în 7 Oct 2009
Oren Peli face Area 51

Oren Peli, un nume aflat acum pe buzele tuturor în urma succesului neaşteptat obţinut de filmul său Paranormal Activity (foto), începe producţia săptămâna viitoare la Area 51. Paranormal Activity, un horror făcut cu un buget de 11.000 de dolari, a cunoscut un succes fenomenal săptămâna trecută când, lansat în doar 33 de oraşe americane şi cu proiecţii doar la miezul nopţii, a avut încasări de peste o jumătate de milion de dolari.

Se pare că regizorul va păstra stilul din The Blair Witch Project sau din Cloverfield, punctul de pornire al poveştii fiind o casetă "găsită". Chiar dacă în acest moment subiectul din Area 51 este un secret foarte bine păstrat, cei de la toxicshock au aflat că protagoniştii vor fi trei adolescenţi puşi pe aventuri care vor intra, împinşi de curiozitate, în celebra zonă din deşertul Nevada unde se spune că sunt concentrate toate programele americane de cercetare a vieţii extraterestre. Ce se va întâmpla acolo cu cei trei şi ce orori sau surprize vor descoperi nu putem decât să ghicim în acest moment, dar ar trebui să precizăm că realizatorii promit un film şi mai sărit de pe fix decât Paranormal Activity.

Chiar dacă noul film va avea un buget considerabil mai mare decât cei 11.000 de dolari folosiţi pentru Paranormal Activity, regizorul este hotărât să distribuie tot actori complet necunoscuţi în rolurile principale. În rest, Peli păstrează exact aceeaşi echipă care i-a fost alături până acum.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
redmen pe 8 octombrie 2009 01:25
Peli asta e dat naibii.De`abia astept sa vad filmul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells