Noul villain din Superman nu este Ursa, ci Faora!

de Cristina Grigore în 15 Apr 2011
Noul villain din Superman nu este Ursa, ci Faora!

Site-ul Latino Review a fost sursa unei informaţii destul de surprinzătoare pentru producţia lui Zack Snyder, Superman: Man of Steel. Pe lângă generalul Zod, supereroul se va lupta şi cu Faora, personaj feminin din care a fost inspirată Ursa, mâna dreaptă a lui Zod, apărută în Superman II.

Se pare că nu doar supereroul cu pelerină roşie se va întoarce la originile sale – potrivit declaraţiilor recente ale lui Diane Lane, care va apărea în rolul mamei adoptive a lui Superman, ci şi unii dintre inamicii săi. Potrivit benzilor desenate, Faora este o frumoasă asasină de pe Krypton mânată de o inexplicabilă ură faţă de bărbaţi, astfel încât ţintele sale sunt doar de genul masculin.

Încarcerată pentru 300 de ani kryptonieni, ea a supravieţuit astfel, paradoxal, distrugerii planetei, iar cunoştinţele sale excepţionale în domeniul unei arte marţiale deosebite o recomandă drept o oponentă periculoasă pentru Superman, într-o luptă faţă în faţă.

Dacă în Superman II, Ursa (Sarah Douglas), o variantă a Faorei, este acolita lui Zod, în Smallville ea este soţia lui. Momentan, nu se ştie în ce ipostază o vom vedea  în Man of Steel pe nou anunţata inamică a lui Superman, mai ales că în benzile desenate a fost portretizată în mod diferit, în funcţie de perioada de timp în care era plasată acţiunea.

Povestea lui Man of Steel va sonda deci, asemenea lui Batman Begins, originile supereroului, în care îi vom putea vedea şi pe părinţii naturali ai acestuia de pe Krypton. Potrivit Latino Review, planeta de origine a lui Kal-El nu va mai avea aspectul de cristal al primului film Superman din 1978, ci va arăta în genul planetei Coruscant din filmele Star Wars (în galerie).



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nsanyi23 pe 15 aprilie 2011 11:45
S-au scimbat rolurile.
Solis pe 15 aprilie 2011 20:07
imaginea de jos e din Star Wars
alex_il_fenomeno pe 18 aprilie 2011 12:27
cred ca va fi un film foarte alert , avand in vedere cati dusmani va avea Superman !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells