Noapte de Groază, pe ecrane

22 Aug 2011
Noapte de Groază, pe ecrane

Noapte de groază este cel mai nou film marca DreamWorks ce va fi disponibil pe  marile ecrane atât în variantă 2D, cât şi 3D. Filmul este munca unei echipe talentate şi a intrat pe ecrane din 19 august. Acest film a avut parte de o distribuţie de succes care îi include pe Colin Farrel, Anton Yelchin, Cristopher Mintz- Plasse, David Tennant, Imogen Poots şi Toni Collette.

„Ceea ce ne-a plăcut foarte mult la acest scenariu este faptul că pe parcursul poveştii sunt momente de-a dreptul înfricoşătoare, dar şi momente pline de umanitate”, spune regizorul Craig Gillespie.

Povestea îl urmăreşte pe Charley Brewster (Anton Yelchin), un tânăr a cărui viaţă pare a fi perfectă: face parte din gaşca cea mai populară, iar prietena lui este fata cea mai frumoasă din liceu. Problemele încep atunci când Jerry (Colin Farrell) se mută în vecini. La început el pare a fi un tip de treabă, dar este ceva care nu pare a fi în regulă cu el, iar partea proastă este că nimeni nu îşi dă seama de acest lucru. După ce observă câteva lucruri ciudate în ceea ce îl priveşte pe noul vecin, Charley ajunge la o concluzie terifiantă: Jerry este un vampir care vânează în cartierul său.

O dată ce se lasă întunericul în sălile de cinema, Noapte de Groază va aduce în scenă o nouă generaţie de filme horror care nu se desprinde, totuşi, de unele elemente care aparţin filmelor horror clasice. Noapte de Groază este genul de film care îi va purta pe spectatori într-o călătorie înspăimântătoare, dar amuzantă.

„Există filme înspăimântătoare cu vampiri şi filme romantice cu vampiri. Era timpul să apară şi un film înspăimântător, dar amuzant”, a comentat producătoarea Alison Rosenzweig.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 22 august 2011 15:22
Abia astept sa apara, imi plac foarte mult filmele bune cu vampiri, dar sa vedem cat de bun este.
zeno.marin pe 22 august 2011 15:44
Intebare: putem considera ca un actor care joaca ingrozitor transforma orice film intr-unul de groaza? Desigur intr-o prima etapa asocierea am facut-o gandindu-ma la Colin Farrell. Exemple sunt multe. Atat de multe incat tremur si acum...
Costirik pe 22 august 2011 19:31
putin cam dur cu el nu crezi?:) a stricat el un film (alexander) dar totusi e un actor destul de bun;)
zeno.marin pe 24 august 2011 01:47
Legiune are dreptate. Am fost prea bland. "Imi fac o mea culpa pe aceasta cale", dupa moda post-revolutionara (cine-si mai aminteste).
alex_il_fenomeno pe 22 august 2011 19:28
mi se pare bun cu adevarat ! sper sa nu ma insel !
Sorin87 pe 23 august 2011 09:24
sa speram ca o sa fie pe masura asteptarilor
W0lv3rin3. pe 17 octombrie 2011 13:01
>]]

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells