Nicolas Cage filmează în "ţinutul cailor frumoşi"

de Gloria Sauciuc în 13 Ian 2011
Nicolas Cage filmează în "ţinutul cailor frumoşi"

Nicolas Cage a ajuns astăzi în Turcia, în oraşul Goreme (zona Capadocia), faimos pentru peşterile, casele din piatră şi formaţiunile din piatră neobişnuite, anunţă agenţia de presă turcă Anatolia, citată de Associated Press. Actorul a filmat în România începând cu 3 ianuarie 2011 pentru cea de-a doua parte a producţiei Ghost Rider. Tot aici actorul şi-a serbat, pe 7 ianuarie, ziua de naştere.

Regiunea Capadocia (Kapadokya înseamnă "ţinutul cailor frumoşi") are un peisaj unic, în alcătuirea căruia intră peşteri, tuneluri şi sute de oraşe subterane săpate de hitiţi, în urmă cu peste 3.000 de ani. Turiştii din întreaga lume vizitează oraşele sau călătoresc cu balonul deasupra pietrelor în formă de ciuperci uriaşe. Primele eruptii din zonă au lasat în urmă o rocă mai moale, numită tuf, după care ploaia, vântul şi nisipul au început să erodeze, creând platourile imense, văile, defileurile şi hornurile care împânzesc zona. Convinge-te accesând fotografiile din galeria acestui articol.

În februarie, actorul şi întreaga echipă de filmare vor reveni în România, ultimele cadre urmând a se lua la finalul lunii lui Făurar, dacă totul merge conform planului.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 13 ianuarie 2011 18:30
astept sa vad filmul
Krakatau pe 13 ianuarie 2011 21:35
Cum sa filmeze in Romania incepand cu 3 ianuarie?? A filmat in Romania inca de prin noiembrie :|
Radu1711 pe 14 ianuarie 2011 01:02
foarte frumoase peisajele, filmul o sa fie pe masura
Delua pe 14 ianuarie 2011 07:51
Peisaje ca peisajele, dar filmul cum o sa fie?
Gloria pe 14 ianuarie 2011 13:55
Krakatau, eu vorbeam de anul 2011. Nu ai citit reportajele mele cu filmarile lui Cage de anul trecut, din Romania?
Krakatau pe 14 ianuarie 2011 20:10
Inseamna ca am inteles eu gresit, dar tot mi se pare putin ciudat. Nu am citit reportajele de care spui, ma tem ca la vremea aia eram intr-un stadiu de inactivitate. Multumesc de raspuns ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells