Nicolas Cage, arestat după o beţie

de Cristina Grigore în 18 Apr 2011
Nicolas Cage, arestat după o beţie

Începutul acestui week-end a fost sărbătorit în stil mare de către Nicolas Cage. Recalcitrant şi ameţit serios de alcool, actorul de 47 de ani a fost arestat, sâmbătă, pentru agresiune şi tulburarea ordinii publice. Starul TV Duane Chapman a fost cel care a venit în ajutorul său, scoţându-l din închisoare pe cauţiune, scrie RadarOnline.com.

Potrivit unui martor citat de poliţia statului New Orleans (unde a fost făcută poza din galerie), Cage era „foarte beat” şi se certa cu soţia sa, Alice Kim, la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, în faţa unui imobil, despre care credea că este locuinţa pe care o închiriaseră. Când Alice l-a contrazis, a devenit extrem de nervos, apucând-o violent de braţ şi lovind, în drumul său, câteva maşini din parcare.

Anterior, camerele de supraveghere ale unui salon de tatuaje au înregistrat vizita cuplului Nicolas Cage – Alice Kim, unde se vedea clar că actorul este în stare de ebrietate, el menţionând că nici măcar nu-şi mai aminteşte unde locuieşte.

Pentru a fi arestat, Cage a trebuit să fie scos cu forţa dintr-un taxi cu care intenţiona să părăsească locul incidentului. El a fost reţinut timp de 8 ore la secţia de poliţie din New Orleans, de unde Chapman, deţinător al firmei Blair’s Bail Bonds, l-a pus din nou în libertate contra sumei de 11.000 de dolari.

Imagini

Taguri:  Nicolas Cage, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nsanyi23 pe 18 aprilie 2011 10:05
Am auzit ca asa beat a fost ca nici adresa lui nu a stiut
G.I. Joe pe 18 aprilie 2011 10:27
asta e cam dus cu pluta! parca si cand a filmat in Romania a avut o iesire violenta, nu? o fi din cauza datoriilor mari pe care le are. altii pe la noi se imbata pentru mult mai putin :))
Gameandseth pe 18 aprilie 2011 13:58
frate cu charlie sheen,oricum nu mai are mult pana la colaps total
anaelena pe 18 aprilie 2011 15:06
se mai intampla
Lucidul pe 18 aprilie 2011 20:29
O "transfigurare" a marelui actor,ce mare scofala ? Ce face NICOLAS GAGE ,in particular, cu viata lui,e o traba absolut personala . El esta unul din cei mai mari actori in viata ,si DUMNEZEULE!- cat mai are inca de spus !, Pentru cei care-i pretuiesc arta,
(apropo ! ce filme proaste ati vazut cu N.G ?) il inteleg ;si doar asta conteaza !

alex_il_fenomeno pe 19 aprilie 2011 11:55
pacat de ceea ce s-a intamplat , astfel de momente distrug imaginea si cariera unui actor !
CosminHorrorMaster pe 20 aprilie 2011 21:05
aaaaa....naspa
jude pe 30 mai 2011 10:34
il stiam ca fiind actorul model...
xerses pe 2 iunie 2011 23:18
Imi pare rau de el.Este atat de apreciat pentru taletul sau si reuseste sa gafeze atat de des...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells