Mike Tyson, alături de Donnie Yen şi un tânăr Bruce Lee realizat pe calculator, într-o promiţătoare continuare a lui Ip Man

de Cristina Grigore în 25 Mar 2015
Mike Tyson, alături de Donnie Yen şi un tânăr Bruce Lee realizat pe calculator, într-o promiţătoare continuare a lui Ip Man

Fostul campion la categoria grea, Mike Tyson, a fost distribuit în Ip Man 3, scrie TheHollywoodReporter.com. Filmul este continuarea unei producţii inspriate din viaţa celui ce a perfectat artele marţiale Wing Chun, Ip Man, mentorul lui Bruce Lee. Filmările au început deja în Shanghai, China.

Ideea de a-l distribui pe fostul pugilist în pelicula chineză îi aparţine lui Raymond Wong, preşedinte al companiei de producţie Pegasus Motion Pictures şi unul dintre producătorii lui Ip Man 3. Cu ceva vreme în urmă, acesta observase o postare a starului pe una din platformele de microblogging chinezeşti. „Cine este cel mai bun luptător chinez?”, întreba atunci Tyson. Unul dintre răspunsuri l-a recomandat pe Donnie Yen (protagonistul seriei Ip Man). Acest lucru i-a oferit lui Wong soluţia pentru acea scenă de luptă explozivă pe care o dorea în Ip Man 3: o confruntare între Tyson şi Donnie Yen.

Se pare că Tyson va avea un rol semnificativ în film, în rolul unui dezvoltator imobiliar, a cărui pasiune sunt luptele de stradă. Bruce Lee, prezentat pe scurt în Ip Man la vârsta adolescenţei va fi recreat pe calculator şi în Ip Man 3, drept tânăr luptător de arte marţiale.

Pe marele ecran, Mike Tyson a mai apărut în primele două filme The Hangover. Recent, a devenit personaj central în seria de animaţie Mike Tyson Mysteries.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 25 martie 2015 13:56
Sweeeeet!...
XShadowX pe 25 martie 2015 14:39
Asta vreau sa vad si eu ;)
Costirik pe 25 martie 2015 19:46
Candy!..
Costirik pe 25 martie 2015 19:52
Amandoi au cam 50 de ani..tare..lupta lor va fi de fapt filmul Ip Man 3, nu?
zbranca_cosmin pe 26 martie 2015 10:35
Interesanta lupta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells