Michael Jackson -înregistrare video cu Omer Bhatti

de Gloria Sauciuc în 3 Aug 2009
Michael Jackson -înregistrare video cu Omer Bhatti

Dacă Omer Bhatti nu este fiul lui Michael Jackson, în mod clar a fost o persoană apropiată Regelui Pop. În clipul de mai jos, ce datează din 1997, Michael Jackson face jet ski alături de Omer, în vârstă - pe atunci - de 13 ani. Starul pop e în plină formă şi între cei doi este evidentă o reală empatie.

Omer Bhatti ar putea fi fiul nelegitim al lui Michael Jackson, rezultat în urma unei aventuri de o noapte cu o norvegiancă. Megastarul ar fi făcut cunoştinţă cu Omer în 1996, în Tunisia. Cei doi s-au împrietenit, iar băiatul a petrecut o perioadă de timp împreună cu megastarul. Se pare că Michael a preferat să-l ţină departe de presă pe Omar, motiv pentru care ar fi angajat două persoane care să aibă grijă de băiat.

Potrivit surselor citate de The Insider, Bhatti a fost devastat de moartea Regelui Pop. A refuzat să facă declaraţii referitoare la decesul lui Michael. Totuşi, tânărul - acum în vârstă de 25 de ani - este hotărât să afle dacă este fiul biologic al megastarului prin intermediul testelor ADN.

Tu ce crezi, este Michael Jackson tatal lui Omer sau relaţia dintre cei doi are alte conotaţii?

Taguri:  michael jackson

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alina pe 3 august 2009 22:02
ultima fraza e cea mai jalnica...........hai sa fim seriosi acele scandaluri de pedofilie au fost din cauza faptului ca la acea vreme mjavea multi bani....
Andreea pe 3 august 2009 23:12
sunt foarte surprinsa de ultima propozitie.. nu ma asteptam de la voi sa puneti intrebarea asta..urat...Michael a IUBIT copiii si nu ar fi facut asa ceva...iar Omer ar face bine sa faca un test ADN si sa vedem adevarul
Oana pe 4 august 2009 12:53
"Alte conotaţii?" Penibil, documentati-va inainte sa scrieti un articol , lasati intrebarile aluzive pentru Otv ! R.I.P. Michael , intodeauna o sa te iubim !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells