MacGyver se întoarce! La cârma peliculei ar putea sta regizorul lui Saw

de Cristina Grigore în 13 Nov 2012
MacGyver se întoarce! La cârma peliculei ar putea sta regizorul lui Saw

Regizorul producţiilor horror Saw şi Insidious a fost propus pentru cârma noului film MacGyver, scrie Variety. Proiectul celor de la New Line Cinema, aflat în dezvoltare de mai mulţi ani, pare că are de această dată şanse de reuşită, iar cel care va conduce aventurile nonviolentului agent secret va fi James Wan.

Filmul va avea la bază popularul serial al anilor ’80 creat de Lee David Zlotoff, în care Richard Dean Anderson îl întruchipa pe agentul fictivei agenţii guvernamentale The Phoenix Foundation. Popularul protagonist era adeptul rezolvării situaţiilor conflictuale fără folosirea violenţei, motiv pentru care refuza să poarte armă, folosindu-se de inteligenţa sa şi de orice obiect avea la îndemână pentru a lupta împotriva inamicilor săi.

James Wan are la activ cel mai profitabil film al lui 2010, Insidious, iar printre proiectele sale viitoare se află The Counjouring, un alt thriller horror, de care studiourile New Line s-au declarat extrem de încântate, rezervând filmului o dată de lansare apropiată şi cu potenţial, vara anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2012 17:28
hmm... interesant, insa parca nu ar fi tocmai genul celebrului regizor.
forever_young_ pe 30 iulie 2020 18:29
ma voi intoarce ...... :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells