Luptătoarea Asgard-ului, interpreta lui Sif, despre teribilul accident suferit la filmările lui Thor 2

de Cristina Grigore în 19 Nov 2012
Luptătoarea Asgard-ului, interpreta lui Sif, despre teribilul accident suferit la filmările lui Thor 2

Actriţa Jaimie Alexander, care o interpretează pe Sif, vajnica luptătoare a Asgard-ului din adaptarea benzilor desenate, Thor, a povestit într-un interviu acordat publicaţiei New York Post despre grava accidentare suferită în urmă cu mai bine de o lună şi jumătate, când puţine detalii despre nefericita întâmplare au ajuns la presă.

Iată ce spune actriţa: „Ploua, era întuneric, iar ceasul nu arăta mai mult de cinci dimineaţa – am coborât pe o scară de metal, am alunecat şi mi-am deplasat un disc din partea toracală a coloanei vertebrale, asta pe lângă cele 11 vertrebre fisurate. Mi-am dislocat în plus umărul drept şi mi-am rupt muşchiul romboid de pe partea dreaptă a spatelui”, a explicat ea. „Am făcut pauză de filmări mai bine de o lună. Acum pot să merg din nou pe tocuri, iar acesta e un semn bun”, a continuat Alexander.

Actriţa - care se antrenează constant pentru a face faţă filmărilor sequel-ului – şi-a ţinut fanii de pe Twitter la curent cu procesul său de vindecare, menţionând că a fost nevoie ca orarul de filmare al lui Thor 2 să fie modificat, însă că scenele care îi sunt rezervate în film nu au fost în nici un fel afectate de incident.

Taguri:  Jaimie Alexander, Thor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 19 noiembrie 2012 17:46
11 vertebre fisurate??? putea sa pateasca la fel ca Mihaita Nesu :(
Nimicdinceparafi pe 19 noiembrie 2012 23:11
Chiar ea a spus ca e norocoasa ca nu a ramas paralizata...sper sa nu ramana cu sechele si sa fie dependenta toata viata de medicamente pt dureri de spate.ar fii pacat,e tanara,draguta si talentata
alex_il_fenomeno pe 24 decembrie 2012 22:38
uite unde era Xena, printesa razboinica.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells