Luc Besson pregăteşte un Indiana Jones feminin

de Ştefan Dobroiu în 27 Oct 2009
Luc Besson pregăteşte un Indiana Jones feminin

Luc Besson, omul din spatele filmului Al cincilea element, a terminat filmările la cel mai recent proiect al său, Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec, care ar trebui să apară pe ecranele franceze în aprilie.

Filmul, care se vrea primul capitol dintr-o trilogie, este ecranizarea unei serii de benzi desenate semnate de Jacques Tardi în anii '70 şi prezintă aventurile unei frumoase jurnaliste, Adèle Blanc-Sec, la începutul secolului 20. Întâlnirile acesteia cu vârcolaci, vampiri şi oameni de ştiinţă săriţi de pe fix arată că Besson a aruncat cam orice în noul scenariu, ceea ce i-a făcut pe redactorii slashfilm să considere EAABS un melanj de Indiana Jones, Tintin şi... Hellboy.

Interpreta lui Adèle este Louise Bourgoin, printre ale cărei ocupaţii s-a numărat la un moment dat şi prezentarea emisiunii meteo a postului Canal+. Villain-ul filmului va fi interpretat de Mathieu Amalric.

Iată un scurt sinopsis: Suntem în 1912, când Adèle Blanc-Sec, o întreprinzătoare tânără jurnalistă, nu se dă în lături de la nimic pentru a-şi atinge planurile. Aflată în Egipt, ea "deranjează" de la locul lor o mulţime de mumii, în timp ce înapoi în Franţa, un exponat al unui muzeu de istorie provoacă groază printre parizieni: un pui de pterodactil a eclozat dintr-un ou vechi de milioane de ani şi acum provoacă prăpăd. Bineînţeles, Adèle va ajunge cumva să se ocupe şi de această problemă...

În acest moment nu se ştie dacă filmul va ajunge şi pe ecranele din România.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
redmen pe 27 octombrie 2009 17:34
Interesant.Sa speram ca Luc Besson nu va da gres cu acest film.
adelyky pe 27 octombrie 2009 19:46
we have the same name..:))
X pe 28 octombrie 2009 07:41
Ajunge si Romania in 2010 undeva prin vara..
jacksparrow pe 28 octombrie 2009 13:24
pare interesant....astept sa-l vad..nu cred ca va avea succesul lui indy dar sper sa ma contrazica...
silviu1985 pe 28 octombrie 2009 17:41
cu adevarat interesant pacat ca in ziua de azi nu se mai fac filme cu arme albe , cutite , topoare , arcuri...
este interesant de vazut in 1912 nu prea existau asa multe arme de foc.... si in primul annd abia astept sa revad era aceea in care femeile aveau rochi pompoase... arata ff cool

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells