Low-budget cu monştri, distribuit în SUA

de Ştefan Dobroiu în 2 Iul 2010
Low-budget cu monştri, distribuit în SUA

Poate că Monsters, un film cu monştri realizat cu buget minuscul de Gareth Edwards, nu va fi proiectat niciodată în afara oraşelor New York şi Los Angeles, dar Activitate paranormală ne-a învăţat că un regizor cu o idee bună şi fără bani în buzunar nu trebuie niciodată desconsiderat.

Supranumit "noul Neill Blomkamp" ("originalul" a ajuns să regizeze, pentru doar 30 de milioane de dolari, SF-ul District 9), Edwards a realizat Monsters pentru o sumă nesperat de mică, mult sub un milion de dolari, iar filmul a fost considerat suficient de interesant pentru a fi proiectat în piaţa de filme a prestigiosului festival de la Cannes.

O poveste de dragoste altoită pe un SF epic, Monsters spune povestea unui jurnalist american care acceptă să pornească în căutarea fiicei şefului său, aflată în Mexic. Bineînţeles, cei doi vor ajunge exact într-o zonă în care s-a prăbuşit o sondă NASA ce ar fi putut dovedi că există viaţă extraterestră în sistemul nostru solar. Noi forme de viaţă se dezvoltă, atingând dimensiuni monstruoase. Jurnalistul şi ţinta căutărilor sale vor avea mari probleme înainte de a ajunge la graniţa Statelor Unite.

Filmul se lansează în octombrie în Los Angeles şi New York şi, dacă este bine primit, ar putea avea parte de o premieră naţională şi, de ce nu, internaţională.

Ce părere ai despre proiect? Poţi vedea mai jos un scurt fragment foarte grăitor din film:


Părerea ta

Spune-ţi părerea
Blondie pe 2 iulie 2010 10:27
Puteati sa puneti si voi un treiler sau barem mai multe poze.
fanfirth pe 2 iulie 2010 16:18
Eu n-am inteles nimic din secventa,dar sigur filmul nu va trece neobservat asa cum tot ce e ciudat e de vazut
alex_il_fenomeno pe 3 iulie 2010 10:18
este o dovada cat se poate de concreta ca filmele bune nu se fac numai cu ajutorul unor bugete de sute de milioane de dolari! unele pot fi facute si cu aproape nimic! felicitari regizorului!
tibzone pe 4 iulie 2010 23:23
m-a facut curios sa vad ce monstru e sub migu' ala.. :)
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2010 09:53
cea mai buna dovada a filmelor bune cu low budget este Paranormal Activity , asa ca orice e posibil...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells