Lord of the Rings, inspiraţia lui Christopher Nolan pentru noul Batman

de Cristina Grigore în 16 Iul 2012
Lord of the Rings, inspiraţia lui Christopher Nolan pentru noul Batman

Popularul regizor Christopher Nolan a dezvăluit că una dintre sursele de inspiraţie utilizate în realizarea lui The Dark Knight Rises a fost trilogia lui Peter Jackson, The Lord of the Rings.

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, Nolan a declarat că după succesul lui The Dark Knight nu era convins că va urma şi o a treia parte a francizei. „Există puţine, foarte puţine trilogii ale căror filme să fie, toate, nemaipomenite”, a spus el.

Cu toate acestea, saga Lord of the Rings a contribuit la conturarea ideilor ce aveau să fie folosite în ultimul film Batman. „Pe întreaga durată a producţiei, în minţile tuturor membrilor echipei s-a aflat seria Lord of the Rings”, a mai spus regizorul.

„Ceea ce a reuşit să facă Peter Jackson a fost ceva cu totul diferit. A concentrat toată povestea în cele trei filme, a fost capabil, din punct de vedere fizic, să le filmeze pe toate odată. Nu-mi pot imagina cum aş putea face eu asta. Este una dintre cele mai mari realizări ale cinematografiei”, a continuat Nolan.

Acesta a reconfirmat faptul că nu va mai exista un alt film în această franciză Batman, însă a specificat că personajul lui Anne Hathaway, Catwoman, merită să aibă propria sa peliculă, independentă de serie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladtud pe 16 iulie 2012 13:07
Daca o va regiza Nolan merita, daca nu probabil va iesi un film asemanator cu cel din 2004 (cu Halle Berry) ->dezastru
cristi23 pe 16 iulie 2012 14:18
si eu consider ca e mai bine sa se termine dupa acest film...poate pe viitor vor gasi alte idei de a continua franciza...oricum saga batman nu are sfarsit..va continua si dupa acest ultim capitol...pana atunci ne delectam cu THE DARK KNIGHT RISES
jackie600 pe 28 iulie 2012 10:27
si pirates of the caribbean aia nu a fost o trilogie tare si mai ales originala
alex_il_fenomeno pe 4 august 2012 14:47
din ce se aude , i-a iesit de minune .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells