Ice Age 4, pe primul loc în box-office

de Cristina Grigore în 16 Iul 2012
Ice Age 4, pe primul loc în box-office

Singura nou-intrare în box-office-ul acestei săptămâni, Ice Age: Continental Drift, a întrecut puterile de supererou ale lui Spider-Man şi a ocupat primul loc în clasament, cu 46 de milioane de dolari încasări – potrivit rezultatelor preliminare ale BoxOfficeMojo.

Franciza lansată acum zece ani a dovedit astfel că mai are  încă lipici la public, asta şi datorită unui personaj de legendă al filmelor de animaţie, simpaticul Scrat. Ice Age: The Meltdown, lansat în 2006, rămâne însă producţia seriei cu cele mai mari încasări – 68 de milioane de dolari.

Pe locul doi a coborât The Amazing Spider-Man, ce a atins „uimitoarea” sumă de 200 de milioane de dolari încasări numai în Statele Unite, cu cele 35 de milioane câştigate în acest sfârşit de săptămână.

A trecut de 200 de milioane şi ocupantul locului zece, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted (cu 3,5 milioane obţinute în week-end), în vreme ce Brave a fost la un pas de a obţine această sumă. Animaţia Pixar se află pe locul patru în top şi a adăugat 10,6 milioane celor 180 de milioane însumate din vânzările biletelor peste ocean.

Locul trei este ocupat de Ted (22,1 milioane). Magic Mike (9 milioane) se află pe cinci, urmat de Savages (8,7 milioane), Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection (5,6 milioane), Katy Perry: Part of Me (3,7 milioane) şi Moonrise Kingdom (3,6 milioane de dolari).

Week-end-ul următor vom afla cât a obţinut la box-office anticipatul The Dark Knight Rises, al cărui succes este de aşteptat să-l depăşească pe cel al lui The Dark Knight (158 de milioane de dolari la lansare) şi chiar pe cel al blockbuster-ului de până acum al verii, The Avengers (207 milioane de dolari la lansare).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 16 iulie 2012 09:11
Pe avengers nu cred ca-l bate. Avengers a avut asa mari incasari deoarece a fost 3D. Era de asteptat ca Ice age 4 sa fie pe locul 1 in America. La ce premiere sunt in aceasta vara, numai una si una... Saptamana viitoare va fi pe locul 1 va fi The dark knight rises. Sunt curios cate saptamani se va mentine pe locul 1.
yasmine_kiss pe 17 iulie 2012 12:18
super animatie!!! nota 10!
alex_il_fenomeno pe 7 august 2012 13:37
cred ca si la noi se va impune .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells