Lindsay Lohan se dezbracă pentru Playboy

de Răzvan Boboc în 3 Sep 2009
Lindsay Lohan se dezbracă pentru Playboy

Ce nu face Lindsay Lohan pentru a atrage atenţia.... Vedeta a primit o ofertă pentru a poza în paginile celebrei reviste pentru bărbaţi, Playboy, anunţă Femalefirst.co.uk. 900.000 de dolari ar fi suma care i-a fost oferită pentru a renunţa la haine.

În urmă cu câteva luni, Lohan a refuzat oferta Playboy în care era inclus un onorariu de 500.000 de dolari.

"Playboy i-a făcut tot felul de oferte de-a lungul anilor, dar de data asta este foarte încântată", a declarat o sursă.

După câteva roluri care nu au fost tocmai pe placul publicului şi al criticilor, Lohan s-a decis să treacă în spatele camerei. În curând, ea îşi va arăta talentele de producător.

Taguri:  Lindsay Lohan

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kensu pe 3 septembrie 2009 10:08
am vazut poze cu ea in bikini.ar arata bine daca n ar avea pistruii aia pe tot corpul.
FarkaS pe 3 septembrie 2009 10:23
Se ocupă cu ce ştie ea mai bine: să se dezbrace.
Scarlett14 pe 3 septembrie 2009 12:55
Acum cativa ani, pe cand Lindsay juca in filme precum "Freaky Friday" sau "Mean Girls" mi se parea cea mai simpatica actrita din filmele cu adolescenti. Personajele interpretate de ea erau energice si amuzante. Dar, desigur, dupa ascensiune urmeaza declinul. Am auzit de atatea ori ca e pe cale sa ia totul de la 0, ca renunta la droguri si excese incat am obosit eu sa citesc acele articole. Problema cu pozatul nud cred ca a fost o chestiune de timp, ceva gen "Hai sa vedem cat de mult pot scoate eu de la astia!" Si i-a iesit pentru ca dupa cateva luni onorariul aproape ca s-a dublat. Eu sper sa se concentreze mai mult pe cariera de actrita, sau ce a mai ramas din ea, deoarece Lindsay nu duce, dupa parerea mea, lipsa de talent, ci doar sta cam prost cu orientarea... profesionala :D
puah pe 3 septembrie 2009 14:55
e schiloada, anorexica, stramba, patata, si urata ca moartea, dar e mereu in centrul atentiei. poze cu verze in playboy dar care sunt celebre. fete de pe strada arata mult mai incitant.
Midnite pe 3 septembrie 2009 19:32
O fi intrat la datorii tipa. Sau vrea sa castige la loto mai rapid. :)) Nu mi-a placut de ea deloc, si nici nu-mi va place vreodata.
Eustake pe 3 septembrie 2009 23:23
Mai bine sa se dezbrace in reviste decat sa se drogheze si sa bea non stop
b6l6b6n_cost3l pe 4 septembrie 2009 14:48
ce e cu cialapadia asta:))) astia numai stiu ce inseamna cuvantul sexy,daca e vedeta si vrei sa i`o tragi nu inseamna ca e neaparat sexy,sexy sunt alea de pe strada care te fac sa simti un gol in stomac cand le vezi cum se misca...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells