Leonardo DiCaprio şi Bar Refaeli au pus punct relaţiei

de Cristina Grigore în 13 Mai 2011
Leonardo DiCaprio şi Bar Refaeli au pus punct relaţiei

Povestea de dragoste dintre vedeta Hollywood-ului, Leonardo DiCaprio şi supermodelul Bar Refaeli s-a încheiat, relatează People.com. Cei doi au ajuns la capăt de drum după şase ani de când s-au cunoscut, timp în care s-au mai confruntat  de mai multe ori cu probleme care i-au făcut să se îndepărteze unul de celălalt.

Actorul de 36 de ani şi supermodelul israelian în vârstă de 25 de ani, au mai făcut în 2009 o pauză ce părea să ducă la despărţirea definitivă, dar s-au împăcat anul următor. A fost o perioadă dificilă pentru Refaeli, în care a trebuit să-şi reevalueze sentimentele pentru Leo si să facă faţă singurătăţii: „Am învăţat foarte multe lucruri despre mine însămi. Am evoluat… M-am maturizat”, a declarat ea.

Şi atunci, ca şi acum, unul din motivele principale ale despărţirii vine din partea lui DiCaprio, care nu doreşte să se căsătorească. Se pare că Bar şi-a exprimat de mai multe ori dorinţa de a oficializa relaţia lor, însă actorul a refuzat de fiecare dată.

În timp ce apropiaţii şi presa fac speculaţii în legătură cu viitorul relaţiei lor, starul viitoarelor filme J. Edgar (despre viaţa întemeietorului FBI) şi The Great Gatsby nu suferă prea mult din cauza despărţirii de iubita lui. El a petrecut recent o noapte de pomină într-un hotel din Hollywood alături de prietenii săi, Lukas Haas, Bradley Cooper şi soţul lui Cindy Crawford, Rande Gerber, participând la un spectacol de varietăţi din care nu lipseau dansatoarele exotice.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victori pe 13 mai 2011 16:38
Se pare ca Leonardo este actualul "play-boy" al Hollywood-ului precum odinioara Warren Beatty.
Daca se potriveste sa fie asa, il vedem noi , la virsta a 3 a , cum "va fi prins" in mreje de God knows who!
Warren Beatty a facut in final, dupa o viata de distractie, o alegere super!
Vedem ce se intimpla cu Leonardo DiCaprio! Doar daca nu si-a propus ca "inaintas" pe George Clooney! :-))

Vorador pe 13 mai 2011 17:45
in cateva zile isi gaseste alt model,sau poate chiar a gasit deja
Mada pe 13 mai 2011 21:02
Daca motivul despartirii este lipsa dorintei de a se casatori, atunci poate ca au luat decizia corecta de a se desparti.Poate ca nu era tipa potrivita pt el, din moment ce nu i-a cerut mana.Cand o sa gaseasca fata potrivita ( eventual nu fotomodel si care sa aiba multa materie cenusie ) atunci sigur nu o sa ezite.Nu zic ca fotomodelele sunt persoane proaste , dar cred ca in afara de un corp frumos, trebuie sa mai existe si acel ceva care sa te atraga...
George pe 13 mai 2011 21:56
Ca actor JOS PALARIA ! Sunt convins ca LEONARDO se iubeste mult prea mult pe sine.Mai cred ca Leonardo si dupa varsta de 60 ani va ramane tot un copil rasfatat ,care nu va sti ce sa faca cu propria viata . Sa dea DOMNUL, sa nu am eu dreptate. AR FI PACAT! (pentru el)
George pe 13 mai 2011 22:07
Ma scuzati ca revin.Leonardo desigur este un barbat FRUMOS (super! cum ar spune MADA),cred ca si inteligent. Nu-l condamn cu nimic,e doar o parere. In lumea filmului si nu numai,sa-u vazut suficiente anomalii,absurditati si derapaje.Si cu siguranta vol mai fi. Noi sa fim sanatosi.......? !
Mada pe 13 mai 2011 22:16
george iti dau dreptate cu ambele commentarii.Sper si eu ca Leo sa se maturizeze ( nu de alta , dar parca dupa o varsta simti nevoia si de ceva mai mult decat un corp frumos langa tine).E doar o parere personala.Si da, cred ca Leonardo e frumos.Frumusetea lui o vad doar prin ceea ce face ( aici ma refer strict la filmele sale).E un actor jos palaria ... asa cum ai zis si tu...
dlena pe 13 mai 2011 22:31
la posibilitatile lui nu e de mirare... s-ar putea desparti de cate un fotomodel zilnic
alex_il_fenomeno pe 15 mai 2011 19:43
daca nu a vrut sa se casatoreasca , poate ca Leonardo se astepta sa fie parasit !
xerses pe 17 mai 2011 18:03
POate ca Leonardo este tot un fel de George Clooney in materie de femei.Statul de burlac i se pare convenabil.
Alina_Maria pe 24 mai 2011 14:20
se pare ca acum este impreuna cu blake lively

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells