Leonardo DiCaprio despre filmările la Shutter Island: „Chiar a fost traumatic"

de Gloria Sauciuc în 17 Feb 2010
Leonardo DiCaprio despre filmările la Shutter Island: „Chiar a fost traumatic"

Leonardo DiCaprio va apărea din nou pe marile ecrane, din 26 februarie, cu ultimul său thriller, Shutter Island, în regia lui Martin Scorsese. Şi se pare că filmul va fi unul de neuitat.

„M-a dus înapoi pe vremea când îmi aminteam ceea ce visam, pentru că de obicei nu se întâmplă asta. Însă atunci când am folosit un plasture cu nicotină, ca să mă pot lăsa de fumat, începusem să am noaptea vise despre crime în masă care îmi îngheţau sângele în vine, aşa că mă trezeam în toiul nopţii şi-mi dădeam jos plasturii. Cred că genul ăla de momente caracterizează filmul", declară actorul pentru Parade.com, continuând că asemenea imagini şi senzaţii l-au urmărit nu numai în somn, dar şi pe platoul de filmare al thrillerului Shutter Island.

„Trebuie să recunosc că Shutter Island a fost una din cele mai intense, tulburătoare experienţe de filmare pe care le-am avut, atunci când am explorat lumea spitalelor de bolnavi mintali, aşa cum arătau atunci când erau considerate nu instituţii de îngrijire a sănătăţii, ci aziluri de nebuni. „A fost cu adevărat foarte traumatic, şi nu spun adesea asta despre un film. Am fost în locuri şi am dezgropat anumite lucruri despre care nu credeam că sunt capabil. E ca şi cum ai săpa în mai multe straturi succesive: mergi tot mai adânc şi mai adânc."

Deşi Leonardo este celebru pentru filmele sale, iar Shutter Island deja este primit elogios de critică, are şi înţelegerea eşecului: „Doar pentru că ai reuşit odată, asta nu înseamnă că ai să reuşeşti mereu. Din cauza asta,unii dintre cei mai mari actori au luat-o un pic razna. Ei îşi tot spun: „Ce s-a întâmplat? Publicul mă iubea?", şi continuă „e o capcană în care poţi să cazi. Trebuie doar să-ţi dai seama că atunci când eşti sus, eşti sus, şi când eşti jos, eşti jos."

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Eustake pe 17 februarie 2010 19:24
Shutter Island will kick ass... big time!
alexandra pe 17 februarie 2010 19:29
il iubesc pe Leonardo Dicaprio:D..si de abia astept sa vad filmul..suna promitator:D
mu_zz_i pe 17 februarie 2010 21:05
Cred ca va fi anul lui Leo Di Caprio pentru ca pe langa acest film mai este si Inception, unul din cele mai asteptate filme din 2010.
SergioSanto pe 17 februarie 2010 23:34
Sunr foarte intrigat de acest film... Alexandra, si eu o iubesc pe Bar Rafaeli, iubita lui Leo. :)
par4zi7u pe 18 februarie 2010 08:28
anul acesta va fi anul lui Leonardo DiCaprio cu 2 filme care vor rupe topurile : Shutter Insland si Inception
dana pe 28 februarie 2010 02:19
deci era psiho pupu sau nu?
ginaq7 pe 28 februarie 2010 05:54
am vazut filmul dar sincer n-am inteles nimik.Era sau nu era nebun? Inebunesc gandindu-ma daca da sau ba,vreau sa stiu,vreau sa stiu!!
Laura pe 2 martie 2010 01:55
nu era nebun!...arata la sfarsit bisturiul ala despre care vorbea aia din pestera ca se face lobotomie trans orbitala....
RomaniaMare pe 4 aprilie 2010 03:06
mda....filmul asta m-a lasat perplex....era nu era nebun??? asta ii marea intrebare....
ma ajuta cineva???

RomaniaMare pe 27 mai 2010 15:08
a fost faorte bun filmul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells