Lansare spectaculoasa in Romania a noii productii originale HBO, Roma

24 Feb 2006
Lansare spectaculoasa in Romania a noii productii originale HBO, Roma

Miercuri seara pe XXII a lui Februar MMVI, pardon, 22 februarie 2006, HBO Romania a organizat evenimentul de lansare a noii superproductii Roma / Rome. Evenimentul a avut loc la Cercul Militar National, sala Bizantina din Bucuresti, sala care in foarte scurt timp a devenit neincapatore pentru multimea de invitati.
Oaspetii au fost asteptati cu lumanari aprinse si decoruri rosii elegante. Doi dintre cei mai loiali soldati ai lui Cesar ii asteptau la intrare pe invitati. Pe canapele, vestalele si patricienii se imbiau unul pe celalalt cu fructele proaspete si ii pofteau pe invitati sa ia loc langa ei. Invitatii au fost poftiti sa guste un pahar de vin sau suc, iar Cesar cu alaiul sau se plimba prin multime schimband amabilitati si impartind cu generozitate carti de vizita “Cezar” in stanga si-n dreapta.
Odata inceput spectacolul, din el nu au lipsit dansurile exotice, un numar impresionant de dresura cu un sarpe si o lupta cu gladiatori, toate intr-o atmosfera de sarbatoare si buna dispozitie, cu Cezar care scruta evenimentul si tinea cu atentie multimea sub observatie.

Serialul vorbeste despre fascinanta, pasionala, dar si extrem de cruda lume romana antica si se adreseaza atat telespectatorilor pasionati de film, cat si celor interesati de istoria, politica si viata de zi cu zi apartinand acelor vremuri indepartate.
Abonatii HBO vor putea urmari din 3 martie 2006 povestea a doi soldati romani (Lucius Vorenus si Titus Pullo) pe parcursul celor 12 episoade care alcatuiesc primul sezon al acestui serial original. Vor fi martorii vietii lor de zi cu zi, prezentata intr-o maniera unica, dintr-o perspectiva care nu a mai fost abordata pana acum.
ROMA este unul dintre cele mai costisitoare seriale ale tuturor timpurilor; bugetul sau ridicandu-se la suma de 100 milioane $, iar filmarile au fost realizate la studiourile Cinecitta, din senzationala ROMA.
Primul episod din Roma va putea fi vizionat la HBO, vineri 3 martie ora 21,00.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells