Keanu Reeves luptă (din nou) în Man of Tai Chi

de Cristina Grigore în 7 Apr 2011
Keanu Reeves luptă (din nou) în Man of Tai Chi

Îţi era dor de Keanu Reeves? Ei bine, actorul este gata să revină pe marile ecrane cu 47 Ronin, povestea unor samurai porniţi să răzbune moartea stăpânului lor şi va rămâne în sfera artelor marţiale cu Man of Tai Chi, film în care va juca dar pe care îl va şi regiza, potrivit MTV.

După ce a „învățat” kung fu în trilogia The Matrix, actorul de 46 de ani va împărţi meseriaş lovituri şi în Man of Tai Chi, un film în care luptele vor avea un aport covârşitor: „Vor fi 18 scene de luptă. Le-am şi cronometrat. Sunt în jur de 40 de minute în care se va lupta încontinuu. Vreau să fac un film kung fu bun, serios. Cu o poveste bună, cu o intrigă solidă.”, a declarat actorul într-un interviu recent.

Pe lângă regie, Reeves va servi şi ca producător al filmului, care are deja un scenariu şi este în căutarea investitorilor. Man of Tai Chi va fi, potrivit viitorului său regizor, o co-producţie chinezo-americană. Actorul va apărea şi în film, în rolul antagonistului.

Keanu mai are în plan o continuare a aventurilor lui Bill şi Ted, al cărui scenariu a venit tot de la Chris Matheson şi Ed Solomon, autorii lui Bill and Ted Excellent Adventure şi Bill and Ted Bogus Journey. Premiera lui 47 Ronin este programată pentru 21 noiembrie 2012, an în care va fi lansat şi Generation Um…, drama în care Reeves va fi unul dintre protagonişti.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
giulian21 pe 7 aprilie 2011 08:17
Pe de parte actorul meu preferat !!!!!!!!!!!!!!!1
crissalisa pe 7 aprilie 2011 11:28
Un actor foarte bun si mai ales foarte discret
spartacus pe 7 aprilie 2011 13:08
Desi cei mai multi ziaristi l-au catalogat ani buni ca fiind un actor cam tampitel, in genul lui Sylvester Stallone, mie unul imi place mult. A facut o treaba excelenta in trilogia "Matrix".
bloodthirst pe 7 aprilie 2011 14:49
In sfarsit revine...Dupa cele precizate mai sus de Cristina Grigore filmul pare sa promita mult.
alex_il_fenomeno pe 7 aprilie 2011 19:57
Keanu Reeves este pus pe fapte mari ! bravo lui ! sunt sigur ca va face niste filme care vor uimi lumea !
NightChild pe 7 aprilie 2011 22:06
Pacat ca nu il mai vedem la fel de des ca pe vremuri, a jucat in putine filme in ultimul timp.
danymury pe 7 aprilie 2011 22:22
oo daaa ....asteptam ca suna promitator filmu...
b_carmen pe 28 aprilie 2011 12:05
wow....ce tare e sa vad ca actorul meu preferat, keanu, are atatia fani in Romania!!!:X dak vreti, puteti sa faceti parte din grupul meu de pe facebook Keanu Reeves Romania!acolo postez ultimele stiri despre el..ms :D
xerses pe 30 mai 2011 13:56
Ma bucur.Abia astept.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells