Kate Winslet, la cea de-a treia căsătorie. Actriţa a ţinut secretă data nunţii

de Cristina Grigore în 28 Dec 2012
Kate Winslet, la cea de-a treia căsătorie. Actriţa a ţinut secretă data nunţii

Starul din Titanic, actriţa Kate Winslet a păstrat vreme de câteva săptămâni un secret de... nuntă. Actriţa, logodită încă din vară cu Ned Rocknroll, nepotul bogatului şi influentului om de afaceri Richard Bronson, a devenit recent soţia acestuia.

Ştirea, preluată de versiunea online a revistei People, a fost confirmată de agentul actriţei, care a menţionat că nunta, desfăşurată la începutul lunii decembrie la New York,  a constat într-o „ceremonie privată la care au luat parte cei doi copii ai ei, alături de familie şi prieteni”. Conform mai multor publicaţii britanice, se pare că Leonardo DiCaprio a fost cel care a condus-o pe actriţă la altar, iar această parte a fost o surpriză chiar şi pentru mire.

Multipremiata actriţă de 37 de ani (câştigătoare a premiilor Oscar, Globul de Aur şi Emmy) a devenit iubita lui Rocknroll, de 34 de ani, din vara lui 2011. Winslet se află astfel la cel de-al treilea mariaj. Ea a fost căsătorită anterior cu Sam Mendes şi Jim Threapletonne.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 28 decembrie 2012 17:20
De precizat ca Kate Winslet mai tine secrete si datele urmatoarelor casatorii!
BBiancaD pe 29 decembrie 2012 13:39
Nu inteleg de ce se isca atat de multe polemici in legatura cu niste lucruri nesemnificative.Da,e o stire ca oricare alta ,dar care e esentialul in ea: ca s-a maritat cu nepotul unui om influent sau ca a dus-o DiCaprio la altar ?
alex_il_fenomeno pe 13 februarie 2013 17:08
Se pare ca nu pierde vremea... Casa de piatra!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells