Justin Long a "ciripit" prematur

21 Aug 2006
Justin Long a "ciripit" prematur
Tanarul star Justin Long a facut o confesiune exact cui nu trebuie. Avand incredere ca purta o discutie "off the record", el a povestit unor reporteri ca a fost chemat la casting pentru un rol important in Live Free or Die Hard.
Stirea a ajuns rapid pe Internet, iar pustiul a ramas cu rusinea ca s-a laudat prea devreme. Acum producatorii ar putea folosi exact aceasta intamplare ca argument ca sa nu-l mai ia in distributie.
Acum Long s-a vazut nevoit sa dezminta stirea intr-un interviu pentru The Boston Herald, spunand ca "totul a fost o discutie off the record, am fost anuntat ca sunt interesati de mine, dar nu am primit nici o oferta clara in acest sens, asa ca stirea ca voi juca alaturi de Bruce Willis este deocamdata nefondata."
Cu toate astea, el a primit scenariul, asa ca a putut face un comentariu prevazator de data asta, asupra scenariului: “Este un scenariu foarte bun. Eu nu prea citesc scenarii asa, pentru ca niciodata nu se gandeste lumea la mine pentru asemenea roluri. Vreau sa spun ca ar fi grozav sa trag cu pistolul la dreapta lui Bruce Willis!
Daca Long va semna contractul pentru acest rol, el va juca rolul unui hacker de geniu eliberat recent pe cautiune, care il va ajuta pe John McClane (Willis) sa-i incolteasca pe cyber-teroroisti. Intr-una din variantele de scenariu, tanarul ar fi fost chiar fiul lui McClane’s, John Jr, dar inca nu se stie daca varianta asta a ramas valabila.
Taguri:  Justin Long

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells