Jonathan Rhys Meyers, încercare de suicid?

de Cristina Grigore în 1 Iul 2011
Jonathan Rhys Meyers, încercare de suicid?

Actorii sunt, pe marile ecrane, eroii noştri. Arată bine, sunt cuceritori şi sensibili sau violenţi şi exemplar de curajoşi. Adesea, însă, în viaţa personală, sunt victimele propriilor demoni, cărora încearcă, cu succes sau nu, să le ţină piept.

Vedeta serialului The Tudors, Jonathan Rhys Meyers, este unul dintre aceştia. Actorul de 33 de ani a fost găsit prăbuşit, la începutul acestei săptămâni, pe podeaua locuinţei sale din Londra, scrie San Francisco Examiner, preluând informaţii ale publicaţiei britanice The Sun.

În ceea ce a fost considerată o încercare de suicid au intervenit şi forţele de poliţie londoneze, când, după ce a refuzat timp de 30 de minute intervenţia medicală de urgenţă pe care o solicitase, Rhys-Meyers a fost transportat, sub escortă, la spital.

Se pare că actorul, care a fost până acum de cinci ori „clientul” unor clinici de dezalcoolizare – ultima dată chiar în luna iunie a acestui an - a luat o supradoză de medicamente, însă un apropiat a infirmat presupusa tentativă a acestuia de a-şi lua viaţa.

Eliberat recent din spital, starul viitoarelor filme Albert Nobbs şi Belle du Seigneur (ultimul cu lansarea în 2012) a refuzat să comenteze neplăcutul incident care l-a adus, din nou, în atenţia presei. Compania aeriană United Airlines i-a interzis acestuia să mai apeleze la serviciile sale, după ce acesta a fost, în câteva rânduri, implicat în altercaţii violente la aeroport.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 1 iulie 2011 17:46
Imi pare rau sa aflu ca nu gasesc aternative sa-si aprecieze valoarea ca oameni.
zeno.marin pe 1 iulie 2011 20:55
@xerses - in diferite religii sinuciderea e un pacat de neiertat. Un act banal, neobservat atunci cand e vorba de un biet om necajit (si care chiar si-a pierdut in modul cel mai sincer motivatia de a trai) dar brusc devine senzatie daca-i vorba de o vedeta. Poate sunt firi slabe, poate nu ii intelegem noi?
Cred totusi ca pur si simplu nu au problemele noastre pentru ca s-ar fi sinucis demult.

Dragomara pe 1 iulie 2011 21:30
Hai că ai fost tare! Şi cu sinuciderile nereuşite şi cu problemele noastre! :-))) Din punctul meu de vedere finalitatea fiind mereu aceeaşi, cele care contează sunt intenţia şi perseverenţa. Uită-te doar la noi, ne sinucidem de 22 de ani şi tot vii suntem. Oarecum. Şi atât de greu de sinucis. :D
zeno.marin pe 1 iulie 2011 22:58
Exact - "Greu de sinucis 3", cu Jonathan Rhys Meyers din februarie pe marile ecrane! :))
Sorin87 pe 2 iulie 2011 10:11
daca ii ia cel necurat mintile asta este
alex_il_fenomeno pe 4 iulie 2011 12:04
pacat , pentru ca este un actor foarte bun !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells