Johnny Depp, mai mult decât un cameo în 21 Jump Street?

de Cristina Grigore în 13 Oct 2011
Johnny Depp, mai mult decât un cameo în 21 Jump Street?

Prezenţa lui Johnny Depp în adaptarea cinematografică a serialului care l-a făcut celebru în anii ’80, a fost pentru multă vreme incertă, deşi starul spusese la un moment dat că şi-ar dori să apară în film. Potrivit Entertainment Weekly vedeta Piraţilor din Caraibe nu va lipsi din această adaptare, iar rolul său, dacă îl va accepta, va fi chiar unul major.

Unul din actorii care au concurat pentru o partitură în 21 Jump Street a declarat pentru emisiunea postului NBC, The Today Show, că i-a fost refuzată apariţia într-un rol cheie, ce ar trebui să meargă spre Depp, dacă acesta îşi dă acceptul.

„Când am mers cu agentul meu să văd rezultatul castingului, eu mă gândeam că m-am descurcat de minune şi că am o mare şansă să fiu acceptat. Însă cel de acolo m-a întrebat ‘Pentru ce personaj’, iar după ce i l-am spus mi-a replicat ‚ ’Ştii, asta e rolul care urmează să fie jucat de Johnny Depp, dacă doreşte’”, a spus Jake Johnson (The New Girl), care a primit până la urmă rolul directorului de şcoală din film.

Până la confirmarea oficială a prezenţei (şi a rolului major ce i-a fost oferit) în producţia ce-i are momentan la bord, printre alţii, pe Channing Tatum, Ice Cube şi Jonah Hill, şi chiar până la apariţia filmului pe marile ecrane (21 martie 2012), Depp va continua să fie asul din mâneca promovării filmului.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 13 octombrie 2011 13:12
sper sa aibe un rol mai esential . ar da serios culoare productiei .
Crist11 pe 13 octombrie 2011 14:43
Eu il astept la filmarile pentru urmatorul Piratii din Caraibe.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells