Johnny Depp aduce pe marile ecrane un cunoscut erou. Află care este proiectul de suflet al actorului

de Cristina Grigore în 6 Dec 2012
Johnny Depp aduce pe marile ecrane un cunoscut erou. Află care este proiectul de suflet al actorului

Johnny Depp, prin compania sa de producţie, Infinitum Nihil, şi Disney şi-au dat mâna pentru aducerea pe marile ecrane a unui Don Quixote modern, anunţă site-ul Wenn.com.

După ce a urmărit vreme de mai mulţi ani să producă, alături de regizorul Terry Gilliam, o adaptare ceva mai fidelă romanului lui Miguel Cervantes, intitulată The Man Who Kill Don Quixote, iată că filmul are acum şase să ajungă în cinematografe cu ajutorul gigantului Disney, de altfel, compania pentru care Depp a făcut milioane de dolari ca protagonist în Alice in Wonderland sau franciza Pirates of the Caribbean.

De scenariul noului Don Quixote s-au ocupat deja Steve Pink şi Jeff Morris, iar proiectul a fost descris drept o „reimaginare modernă a legendarului erou”. Momentan, nu se ştie dacă în rolul principal va fi distribuit tot Jean Rochefort, actorul care a intrat în piele personajului în The Man Who Kill Don Quixote.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SANDA45 pe 6 decembrie 2012 14:21
Tare!
rizea.alex70 pe 6 decembrie 2012 15:46
Daca joaca si Johnny Deep atunci cu siguranta va fi un super film.
Macabru pe 6 decembrie 2012 17:02
Clar ca daca e cu Johnny Deep, o sa fie ceva bun ! Asteptam mai multe detalii despre film in viitor, poze si chiar trailere. Se anunta a fi ceva tare.
paul2011 pe 6 decembrie 2012 17:22
Super ...orice film cu Johnny Depp merita vazut ...un actor fantastic . Abia astept sa vad filmul ...si The Lone Ranger de asemenea :) .
bizkitul pe 6 decembrie 2012 17:57
The Tourist?
alex_il_fenomeno pe 1 ianuarie 2013 22:32
foarte frumos, ce actor mai "aiurit" l-ar putea aduce la viata daca nu Depp?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells