Jodie Foster ar putea fi insarcinata

de Razvan Boboc în 2 Sep 2008
Jodie Foster ar putea fi insarcinata

Presa americana scrie ca celebra actrita Jodie Foster ar fi insarcinata. Si asta dupa ce cateva poze surprinse de paparazzi o infatiseaza pe Foster cu o burtica destul de mare. "Jodie parea cu siguranta mai mare decat era de obicei. Burta era mai mare si sanii pareau crescuti si ei. Stralucea. Nu era machiata, dar era foarte frumoasa", a declarat un martor.

La cateva luni dupa ce a declarat oficial ca este lesbiana, Jodie Foster s-a despartit de iubita sa, producatoarea de film Cydney Bernard. Cele doua erau impreuna de 14 ani. In luna decembrie, Foster a participat la evenimentul "Power 100", organizat de Hollywood Reporter si i-a multumit "frumoasei Cydney", partenera ei de viata din ultimii ani. Unul dintre cele mai mari secrete de la Hollywood din ultimii ani a fost astfel dezvaluit. Este pentru prima data cand actrita de succes a acceptat sa vorbeasca despre orientarea sa sexuala.

Cele doua s-au intalnit in timpul filmarilor la "Sommersby" si cresteau impreuna cei doi copii nascuti de actrita, Charles, noua ani, si Kit, sase ani.

Jodie Foster este una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood. A castigat doua premii Oscar pentru rolurile din "The Accused" (1988) si "The Silence of the Lambs" (1991).

Taguri:  Jodie Foster

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells