Jessica Alba s-a simtit neatragatoare in timpul sarcinii

de Razvan Boboc în 13 Iul 2008
Jessica Alba s-a simtit neatragatoare in timpul sarcinii

Jessica Alba, care a nascut la inceputul lunii iunie o fetita, a declarat recent intr-un interviu ca nu s-a simtit tocmai bine in postura de gravida. Alba a acordat un interviu in exclusivitate revistei "Cosmopolitan" din Marea Britanie in care a vorbit deschis despre relatia ei cu Cash Warren si despre cum au fost lunile de sarcina pentru ea.

"Nu m-am mai simtit niciodata asa de neatragatoare. Nu as schimba asta pentru nimic in lume... dar am vrut sa scap de kilogramele in plus", a marturisit Jessica. Ea mai adauga: "Nu credeam ca o sa imi gasesc perechea si ca o sa am un copil inainte sa implinesc 30 de ani".

Despre nunta ei, Jessica a spus ca a fost o ceremonie foarte romantica si ca nu dorea oricum o nunta foarte mare. Nimic nu a fost planificat, dupa spusele ei, nici nunta, nici sarcina.

Actrita Jessica Alba s-a casatorit in luna mai a acestui an cu producatorul Cash Warren, cu care are o relatie de patru ani. Ea l-a cunoscut pe Warren, 28 de ani, pe platourile de filmare ale peliculei "Cei 4 Fantastici", in 2004.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells