European Vacation

(1985)

Vacanță prin Europa

Poster European Vacation Postere European Vacation

Sinopsis European Vacation

Mai mult
Clark Griswold (Chevy Chase) si sotia sa Ellen (Beverly d’Angelo) traiesc unul din cele mai aventuroase momente din viata lor, pentru ca vor porni impreuna cu stranii lor copii Rusty (Jason Lively) si Audrey (Dana Hill) intr-o excursie in Europa. Motivul acestei calatorii este unul practic si foarte incurajator, pentru ca ei au castigat aceasta excursie la un concurs.

Excursia ii duce pe cei patru trasniti membrii ai familiei in cele mai diverse si mai pitoresti regiuni. Astfel, ei ajung atat in Londra si in Paris, cat si…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Chevy Chase Chevy Chase Clark Wilhelm Griswold Jr. Beverly D'Angelo Beverly D'Angelo Ellen Griswold Robbie Coltrane Robbie Coltrane
Eric Idle Eric Idle The Bike Rider William Zabka William Zabka Jack Mel Smith Mel Smith manager de hotel
Maureen Lipman Maureen Lipman Lady in the Bed John Astin John Astin Kent Winkdale Victor Lanoux Victor Lanoux The Thief
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros. Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 22 Mai 2012 09:30
O excursie comică
În urma unui concurs, cea mai trăsnită familie americană - familia Grisworld -, câştigă o excursie în Europa. Peripeţiile nebune se succed în cascadă începând de la Londra, continuând la Paris şi în Germania şi apoi la Roma, filmul arătând ca un album de călătorii într-o versiune comică.

Un film amuzant şi relaxant, dar fără prea mari pretenţii. Scopul său a fost să distreze publicul şi a reuşit s-o facă. Văzut şi plăcut, restul nu mai contează. Chevy Chase, Beverly D'Angelo şi restul echipei s-au achitat ca de obicei cu brio de sarcină.

4 5
deadlord pe 14 Octombrie 2012 19:10
O comedie buna, dar mai slaba ca prima. Oricum merita vazuta
2 4
xerses pe 22 Iunie 2011 22:21
Imi place filmul.Este plin de scene in care importante nu sunt istetimea si banii, ci norocul si starea de bine in pielea ta.
2 7
ioanaa_ioana pe 18 Iulie 2018 17:52
O porcarie. O porcarie. O porcarie. O porcarie. O porcarie de 50 de litere.
1 1
andystarx pe 15 Decembrie 2015 00:50
Nota 6/10
Cred ca este cel mai slab din franciza ,cu mentiunea ca inca nu am urmarit si Las Vegas Vacation,dar acest film are doar cateva faze amuzante !Deocamdata raman la parerea ca Christmas Vacation ,a fost de 10 ,cea mai tare comedie vazuta vreodata !
1 1
gavanst pe 17 Iulie 2016 18:34
O comedie foarte buna, cu multe peripetii,merita vazut!
1 2
Vegetarian pe 06 Decembrie 2012 13:31
La un local din Paris niste tinere in toples danseaza pe scena foarte provocator .
Apoi o nemtoaica !? de 15 ani !? la o serbare in aer liber in Germania !? , il trage deoparte pe adolescentu american Rusty intro pergola sau bosket . Isi scoate sanii la vedere si sta asa pe toata perioada discutiei cu el . Inainte de casatorie nemtoaicele sunt renumite pt nr mare de relatii sexuale pe care le au .

Sau keltuit ceva bani in film pt scena cu pietrele de la Stonehage , care ar fi ramas de mii de ani in ploaie si vant pana au venit americanii .. Pe idea asta ar putea face cineva un film cu o scena amuzanta similara , de ex cu Sfinxul din muntii Carpati si cu simbolurile altor tari .. Luam cu noi doar imagini . Merita facute imagini ..

1 5
CANTALUP pe 7 decembrie 2012 18:03
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .
dido pe 12 iunie 2014 18:37
Cele mai ,,edificatoare" comentarii la voi le gasesc...
fbasil pe 25 Noiembrie 2012 22:00
super!
o comedie placuta, genul de comedie de situatii in care ghinioanele se tin lant. foarte frumos. as revedea-o din nou cu cea mai marre placere.
1 6
alex_il_fenomeno pe 08 Februarie 2012 20:03
o comedie remarcabila , cum rar se mai fac in ziua de azi , cu atat de mult umor si totusi unul decent , provocat in mare parte de intamplarile , sau mai bine spus de ghinioanele enorme ale acelei familii atat de "celebre" , care provoca dezastre prin orice oras calca . si ce sa mai spun de acel sarman britanic care era accidentat , total involuntar , indiferent de orice oras traversa ? ( cei care au urmarit filmul stiu la care ma refer ) . oricum , o comedie clasica , ce te va binedispune oricand ! merita urmarita de fiecare dintre noi !
1 6
Salbaticul pe 06 Decembrie 2020 11:00
Un review,50 caractere,un review și încă un review=7.
0 0
cezarika57 pe 22 Iulie 2018 13:48
O comedie care te binedispune si te face sa o revezi cu placere
0 0
Dragos.87 pe 26 Decembrie 2017 18:12
O noua aventura si mai palpitanta de data asta care te bine dispune.O comedie frumoasa si decenta care te face sa uiti de tot pentru 90 minute oferindu-ti relaxarea buna.Il recomand.
0 2

Spune-ţi părerea despre European Vacation

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu European Vacation
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells