Jennifer Aniston ar putea deveni adeptă Kabbalah

de Răzvan Boboc în 28 Dec 2009
Jennifer Aniston ar putea deveni adeptă Kabbalah

Numărul celebrităţilor care se convertesc la Kabbalah devine tot mai mare. Următoarea vedetă care ar putea intra în rândul adepţilor acestei credinţe este celebra Jennifer Aniston, scrie Femalefirst.co.uk.

Cea care o iniţiază pe Jennifer este chiar Demi Moore care este şi ea adeptă Kabbalah.

Demi Moore i-a povestit lui Jennifer Aniston cât de mult i-a schimbat viaţa şi cât de minunată este Kabbalah, susţine o sursă pentru Dailymail.co.uk.

După ce s-a despărţit de Brad Pitt, Aniston a trecut la Budism. Se pare că s-a răzgândit şi va deveni adeptă a religiei la care s-au convertit multe vedete, printre care şi Madonna.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Alucard pe 28 decembrie 2009 10:30
in more common words, what she`s saying is :"how stupid can I be today !?" :))
Gakumba pe 28 decembrie 2009 12:36
Buna stirea asta. Astazi sunt budist, maine musulman, poimaine crestin, raspoimaine... .Asta e lumea in care traim, fiecare cu zeul lui.
Radu47hitman pe 28 decembrie 2009 15:31
Mare scofala...
Alucard, in romana Vanea!
Gakumba, +1

d_arckangel pe 28 decembrie 2009 17:52
Eu nu cred in nimic si asa e cel mai bine... decat tradator ca astia mai bine ateu!
sorina132003 pe 28 decembrie 2009 19:46
se pare ca la hollywood exista un trend in a-ti schimba religia. nu stiu in ce masura ii defineste spiritual sau le schimba perspectiva despre credinta, dar oricum, sa fii adeptul unei religii a devenit la fel de popular ca achizitionarea unui castel (hello nicolas cage) sau a celei mai la moda masini . scientologia, budismul, kabbalah au devenit un fel de inlocuitori pentru vechile moravuri ale vedetelor. poate ca asa o fi mai bine (decat sa recurgi la alte mijloace mai neortodoxe), oricum , in cazul dnei aniston, sa speram ca noua religie o va lumina si spiritual si profesional, pentru ca in ultima vreme a ramas "blocata" in acelasi tip de rol in fiecare film in care apare.
nu conteaza pe 28 decembrie 2009 21:25
okty... nici nu stii cat de mult te inseli.... doar pentru ca in romania religia majoritara exte religia ortodoxa asta nu inseamna ca toate celelalte sunt sataniste... ba din contra. sa presupunem ca tu esti ortodox ( daca nu e asa te rog sa ma scuzi) fiind ortodox trebuie sa cunosti biblia ( fiecare crestin ar trebui sa citeasca cel putin o data ) eu personal cunosc persoane de religie ortodoxa care inura de iti vine sa te arunci pe geam.. crezi ca e bine ca o persoana crestina fiind sa ia in desert numele Domnului ? iar apoi legat de subiect fiecare isi alege credinta si religia ... vor da socoteala pentru alegerile lor mai tarziu...
marius93 pe 13 iulie 2010 09:34
Interesant...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells