Jason Momoa, viaţă de barbar: fără TV, telefon mobil sau calculator

de Cristina Grigore în 24 Aug 2011
Jason Momoa, viaţă de barbar: fără TV, telefon mobil sau calculator

A apărut în seriale TV precum Stargate Atlantis şi Game of Thrones, însă nu deţine un televizor la care să-şi poată admira prestaţia. Jason Momoa, protagonist şi al recentului Conan the Barbarian duce o viaţă simplă, pe care nu vrea să o complice prin deţinerea unor aparate moderne, scrie contactmusic.com.

Actorul, tată a doi copii – o fiică de patru ani, Lola Iolani şi un băiat de doi ani, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha – împreună cu partenera sa, actriţa Lisa Bonet, este de părere că gadgeturile obişnuite ale omului modern, printre care se numără şi calculatorul şi telefonul mobil, intervin prea mult în stilul de viaţă pe care şi-l doreşte pentru el şi familia sa.

„Multă lume mă întreabă dacă îmi place să mă uit la televizor, însă noi nu avem un televizor acasă. Da, oamenii au de obicei un telefon mobil, email, calculator, televizor. Dar noi nu avem nimic din toate astea. În zilele noastre, lucrul acesta este considerat barbar”, a spus actorul de 32 de ani într-un interviu acordat Total Film.

Singura plăcere modernă a actorului rămâne mersul la cinematograf, o experienţă socială pe care o leagă de copilărie. „Cred că alta era situaţia dacă aveam acasă un sistem home entertainment şi ceva care să semene cu o cameră de vizionare, însă îmi place mult să merg la cinematograf. Este o experienţă pe care o împărtăşeşti cu oameni ce au aceleaşi preferinţe cu tine şi ajungi să vezi ceva ce îţi face plăcere”, a spus Momoa.

„Îmi iau popcorn-ul şi porţia de tamales şi aştept cu nerăbdare genericul de început. E ca o tradiţie pentru mine şi reprezintă o parte din copilăria mea. A fost momentul în care am evadat într-o altă lume”, a mai adăugat actorul. 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 24 august 2011 10:11
Interesante declaratii....
Sosetzel pe 24 august 2011 10:49
e dat dracu actorul asta:)))
zeno.marin pe 25 august 2011 00:02
...si mai e si plangacios spun gurile rele.
bloodthirst pe 24 august 2011 11:31
Actorul barbar care plange si fuge cand cade de pe cal....
Crist11 pe 24 august 2011 16:24
Astept sa posteze zeno.
zeno.marin pe 24 august 2011 23:47
Thank you thank you, asteptarea ta ma flateaza... :)
Crist11 pe 25 august 2011 00:07
for nothing.
b0b0cin3filul pe 24 august 2011 17:26
Deci....cum se numeste ala micu'? Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha? E dothraki? E numele vreunui dragon?
Prea mult il mediatizeaza presa, gata frate! Am inteles ca e inimos, am inteles ca se lupta cu tehnologia care ii distruge copilaria, totusi...Macar de spunea ca hobby-ul lui e sa se duca intr-un bar din Anglia si sa-si urmareasca cum echipa lui ia bataie la 0. Apoi, inevitabil incepea un scenariu din Green Street Hooligans, altfel o dadeai cu fizicul ala....:))) In fine..

zeno.marin pe 25 august 2011 00:28
10+ ! :))))
zeno.marin pe 24 august 2011 23:46
Oh my god! Fata sa are un nume frumos precum cantecul unei ciocarlii. Dar din pacate o sa si-l schimbe dupa ce se marita. Pe de alta parte - atentie mare, luati loc si ancorati-va zdravan ca vine un copy-paste (nu-i pot scrie numele decat asa): Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha!
Mi se pare o cruzime din partea parintilor sa-ti stigmatizezi astfel copiii....
Sa speram ca au macar radio si porumbei calatori dresati sa interfateze la facebook. Poate Doamne fereste, trebuie sa cheme salvarea. Ce o sa faca, o sa aprinda un foc si o sa trimita semnale prin cerculete de fum? O sa sune din bucium? O sa bata toaca?...

rvn pe 24 august 2011 23:58
Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha! gandeste-te cum va arata buletinul lui sau pasaportul. sau si mai rau,daca ajunge presedinte de stat?
nyuszi pe 25 august 2011 08:25
Jason Momoa e de origine Hawaiiana. Numele e Hawaiian, si chiar daca ni se pare ciudat noua, nefiind obisnuiti cu numele respective, nu e chiar asa drastic precum se povesteste pe interneturi. :) Probabil ca, din punctul de vedere al unui Hawaiian, nici Paraschiva-Florica-Gheorghina nu e mai... "pronuntabil". Asta ca sa incerc sa dau exemple de nume un pic mai "romanesti" decat Maria sau Ioana. :D
zeno.marin pe 25 august 2011 00:06
Bine ca nu-l cheama asa pe fi-su: http://en.wikipedia.org/wiki/Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu
Sorin87 pe 25 august 2011 10:15
este un actor mai aparte si fiecare cu placerile lui, intr-un fel este bine
alex_il_fenomeno pe 25 august 2011 11:41
mi-e greu sa cred , altfel nu ar mai da nici naiba de el cand e nevoie ! chiar ca merita sa fie denumit "barbar" !
zeno.marin pe 26 august 2011 01:10
Barbarul din Sevilia
KingViking pe 3 octombrie 2011 01:53
nu stiu ce va intereseaza pe voi numele baiatului! In alte culturi se pun nume lungi in altele nume scurte...asta e...mie nu mi se pare un nume urat...lung da,dar nu urat!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells