James McAvoy şi Hugh Laurie, vocile unei animaţii de Crăciun

de Cristina Grigore în 3 Nov 2010
James McAvoy şi Hugh Laurie, vocile unei animaţii de Crăciun

Sony Pictures a anunţat ieri, printr-un comunicat preluat de TheWrap, distribuţia noii lor animaţii 3D, Arthur Christmas. Astfel, în rolurile principale îi vom auzi pe James McAvoy şi Hugh Laurie, alături de care vor participa şi actorii din Harry Potter and the Deathly Hollows Jim Broadbent, Bill Nighy şi Imelda Staunton.

Noul film de animaţie va încerca să răspundă la eterna întrebare "cum reuşeşte Moş Crăciun să ducă toate cadourile într-o singură noapte", iar povestea se va desfăşura în ajunul Crăciunului.

Se pare că Moşul (Broadbent) are o întreagă familie, plină de personaje trăznite, printre care Arthur, fiul cel mic (interpretat de McAvoy), Steve, fratele mai mare şi mai capabil (Hugh Laurie), care conduce întreaga operaţiune de la Polul Nord cu o eficienţă militărească, mama lor, iubitoarea doamna Crăciun (Staunton) şi tatăl Moşului (Nighy), un bătrân morocănos de 136 de ani, care urăşte lumea modernă şi îi e dor de vremea când el însuşi era Moş Crăciun.

Dintre toţi, doar micul Arthur mai este prins de magia sărbătorilor şi iubeşte tot ce are de-a face cu Crăciunul.

Filmul va fi realizat pentru Sony de compania Aardman Animations (cunoscută pentru Flushed Away sau filmele Wallace & Gromit) şi va fi lansat pe 23 noiembrie 2011. Regia va cădea în sarcina lui Sarah Smith, care fost şi autorul scenariului împreună cu unul din scenariştii lui Borat, Peter Baynham.

Taguri:  actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
brigitte_k22 pe 3 noiembrie 2010 12:18
super, ma bucur ca se mai fac filme de Craciun, pentru ca in ultimul timp mi se pare ca au cam lipsit
fanfirth pe 3 noiembrie 2010 12:27
pare interesant. Si sper ca personajul lui Hugh Laurie sa aiba ironia si sarcasmul cu care ne-a obisnuit
cetateanu pe 3 noiembrie 2010 17:03
Idee pe care am mai vazuto intr-un film dar nu strica inca un film de animatie.
Piratu pe 4 noiembrie 2010 12:39
In jurul sarbatorilor de Craciun este ceva normal sa se lanseze o animatie sau un film despre Craciun sau ceva de genu,face bine la incasari..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells