Saoirse Ronan îşi acuză soţul de impotenţă într-un nou film?

de Ştefan Dobroiu în 3 Nov 2010
Saoirse Ronan îşi acuză soţul de impotenţă într-un nou film?

O obişnuită a filmelor de epocă, Emma Thompson este preocupată de câţiva ani să aducă pe ecrane Effie, o incursiune în Anglia victoriană şi în viaţa criticului de artă şi poetului John Ruskin, din prisma mariajului său dezastruos cu o tânără pe nume Effie Gray.

Pentru rolul protagonistei, pe ale cărei scrisori se şi bazează scenariul scris de Thompson, este avută în vedere Saoirse Ronan, de văzut cel mai curând în The Way Back, noul film al lui Peter Weir, unde apare alături de românii Dragoş Bucur şi Alexandru Potocean.

Scenarista, actriţa şi regizoarea Emma Thompson spune că Effie va discuta pe seama moravurilor din ziua de azi cu ajutorul experienţelor scandaloase ale protagonistei, care a divorţat de soţul ei invocând neconsumarea căsătoriei din cauza impotenţei (se pare că Ruskin a dovedit în instanţă că nu e impotent...).

În Effie mai apar Greg Wise, soţul lui Thompson, în rolul lui Ruskin, dar şi nume mai cunoscute, ca Orlando Bloom şi Imelda Staunton. În acest moment nu se ştie când ar putea apărea Effie pe ecrane, cert este că i-ar deschide lui Ronan drumul către rolurile mature din carieră.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 3 noiembrie 2010 17:05
Pare destul de interesant mai ales ca este facut de celebra Emma Thompson si o are in distributie pe tanara talentata Saoirse Ronan.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells