James Franco, studiat la universitate

de Cristina Grigore în 1 Feb 2011
James Franco, studiat la universitate

Popularul James Franco – viitor prezentator al premiilor Oscar de anul acesta şi concurent pentru una din statuete datorită rolului din 127 de Ore – va ajunge acum şi în orele de curs ale studenţilor americani.

Conform Movieline, actorul va colabora cu o universitate din California, Columbia College Hollywood, pentru a oferi studenţilor acesteia un inedit curs de editare video la finalul căruia 12 dintre ei vor trebui să creeze un documentar de o jumătate de oră bazat pe secvenţe din filmele de scurt metraj pe care actorul le-a regizat şi din culisele filmelor în care a jucat.

Cursul se va numi „Master Class: Editing James Franco… With James Franco", deşi acesta nu va putea, din cauza programului încărcat, să fie alături de studenţi. Cursul va fi predat de Taylor Danna, editor de film şi colaborator frecvent al actorului. Franco va comunica cu studenţii online şi va participa la orele de curs atunci când îi permite orarul de lucru.

Franco este şi el student, la Universitatea Yale, unde învaţă pentru a-şi lua doctoratul în limba engleză. Anul trecut a terminat un masterat la Universitatea Columbia.

Taguri:  James Franco, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 1 februarie 2011 10:39
Interesant...sa faci cursuri cu un actor de la Hollyood...asta mi-ar place si mie...:X
legolas05 pe 1 februarie 2011 13:49
fain

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells