James Cameron are scenariul la Călătorie fantastică...

de Ştefan Dobroiu în 3 Mar 2010
James Cameron are scenariul la Călătorie fantastică...

James Cameron a anunţat recent că a primit scenariul la noul său proiect, un remake după filmul din 1966 Călătorie fantastică. Se pare că regizorul lui Avatar doar va produce filmul şi că în prezent caută pe cineva pentru a prelua regia acestui SF pe care are de gând să-l realizeze 3D.

Călătorie fantastică va avea în vizor o echipă de oameni de ştiinţă îmbarcaţi pe un submarin redus la dimensiuni microscopice şi trimis să elimine un cheag de sânge din creierul unui genial cercetător. Oamenii de ştiinţă încep o adevărată călătorie fantastică în corpul acestuia, trecând prin nenumărate pericole înainte de a-şi îndeplini misiunea periclitată atât de un sabotor, cât şi de durata insuficientă avută la dispoziţie pentru a distruge cheagul.

Cameron a declarat că subiectul a fost actualizat pentru a fi în ton cu noile descoperiri din domeniul medicinii. "Au avut loc o mulţime de schimbări din anii '60, când a fost realizat primul film. Acum putem face lucruri cu totul şi cu totul ieşite din comun", a comentat regizorul. Şi chiar îl credem...

În acest moment nu se ştie când ar putea intra în producţie noul proiect şi nici cine va prelua rolurile asemănătoare cu cele interpretate în 1966 de Stephen Boyd, Raquel Welch sau Edmond O'Brien.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Darius pe 3 martie 2010 21:10
Mi-a placut extrem de mult filmul din 1966. Sper ca remake-ul sa-l egaleze macar.
StevieGG08 pe 3 martie 2010 22:20
oooo...super interesant....foarte bine James Cameron!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells