<i>Si marii vrajitori mor...</i> <br>Actorul Richard Harris a parasit aceasta lume...

27 Oct 2002
<i>Si marii vrajitori mor...</i> <br>Actorul Richard Harris a parasit aceasta lume...
Vineri 25 octombrie o alta mare stea a filmului a trecut in nefiinta. Actorul Richard Harris a murit la varsta de 72 de ani, cauza mortii fiind boala Hodgkin (cancer al sistemului limfatic).
Nascut in 1930, in Irlanda, Harris s-a impus in filme celebre precum: The Field (unde a fost nominalizat la Oscar si Globul de Aur), Unforgiven, Patriot Games si mai recentele Gladiator unde a interpretat rolul Imparatului Marcus Aurelius si The Count of Monte Cristo (Abele Faria).
Dar poate rolul cu care va ramane vesnic in memoria spectatorilor este cel al Directorului Albus Dumbledore din cele doua filme Harry Potter (Harry Potter si Piatra Filozofala si Harry Potter si Camera Secretelor).
O intamplare ciudata s-a petrecut in urma cu catva timp cand Harris si-a intrebat agentul "Ce se intampla daca ma plictisesc de interpretarea lui Dumbledore? Pot renunta, si sa fac doar o parte din cele 7 filme?" dupa care agentul sau il suna: "Am vorbit cu cei de la Warner. Exista o cale sa nu le faci pe toate..." isi amintea zambind Harris "sa mori...". FARA CUVINTE. Cateodata viata ne joaca feste... iar ceea ce luam cateodata in gluma se poate adeveri...

Spectatorii din lumea intreaga asteapta acum premiera ultimului film al marelui actor care a fost Richard Harris:Harry Potter si Camera Secretelor (premiera internationala: 15 noiembrie 2002 / premiera romaneasca: 20 decembrie 2002).


DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells