Iron Man 3 şi-a găsit antagonistul

de Cristina Grigore în 10 Apr 2012
Iron Man 3 şi-a găsit antagonistul

Cea de-a treia parte a aventurilor lui Iron Man şi-a găsit actorul ce urmează a intra în pielea personajului negativ. După alte două nume de rezonanţă ale francizei pentru acest rol - Jeff Bridges în filmul original şi  Mickey Rourke în continuarea acestuia – a venit rândul lui Ben Kingsley să îi dea de furcă eroului Marvel.

Potrivit Variety, o serie de speculaţii l-au indicat până acum drept antagonist pe Mandarin, un genial om de ştiinţă chinez cu extraordinare abilităţi de luptător care, în primul film al seriei, se află în spatele grupării Ten Rings, responsabilă de răpirea lui Tony Stark, ceea ce a dus la transformarea lui ulterioară în Iron Man.

Cu toate că studiourile producătoare nu au infirmat oficial zvonul, surse apropiate echipei de realizatori susţin că duşmanul principal din noile aventuri ale lui Iron Man va fi însă un alt personaj, cel ce urmează a fi interpretat de actorul din Hugo, iar implicarea în poveste va demara în urma răspândirii acestuia a unui virus prin intermediul nanoboţilor. Este varianta cea mai recentă a benzilor desenate Iron Man, semnate de Warren Ellis şi apărute în 2005 sub titlul Extremis.

Filmările lui Iron Man 3, în regia lui Shane Black, urmează să înceapă luna viitoare în Carolina de Nord.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 10 aprilie 2012 08:53
Ben Kingsley e o alegere foarte buna pentru rolul antagonistului, insa pacat, caci as fi vrut sa-l vad pe Mandarin in partea a treia. Daca cei de la Marvel il vor adauga pe Vultur intr-unul din filmele noi cu Spider-Man ar fi bine sa mearga pe mana lui Kingsley pt. a-l portretiza pe Adrian Toomes...ar fi pur si simplu perfect in rol.
HarryCineastul5 pe 10 aprilie 2012 10:29
Ce spui tu aici? Asta e partea a treia in care il vezi pe Mandarin. Eu sunt fericit ca in sfarsit in baga in scena, fiindca el era antagonistul principal al lui Iron Man, cand eram eu mic si ma uitam la desenele animate. Cat despre Spider-man si eu as vrea sa il vad pe Vultur, insa sper ca mai repede ii bag in scena pe King Bin sau Cameleon.
CosminHorrorMaster pe 10 aprilie 2012 12:04
Uuuuu...merita !
legolas05 pe 10 aprilie 2012 14:01
un actor bun
catasmile17 pe 10 aprilie 2012 15:11
Ben Jingsley este un actor care va face fata in acel film ;)
cristi23 pe 10 aprilie 2012 18:38
ben kingsly mi se pare un actor bun.......dar ce personaj va interpreta??? si oricum nu se va vedea diferenta mare de varsta?? adica iron man va lupta impotriva ..........sa fim sinceri unui antagonist care va arata ca bunicul lui??
titanel pe 10 aprilie 2012 19:34
Ben Kingsley ca personaj negativ in Iron Man... deja imi imaginez. Un actor genial care din punctul meu de vedere merita acest rol, Ben are aspect de personaj negativ. Astept cu nerabdare sa ii vad talentul pus in practica in acest film.
Vorador pe 10 aprilie 2012 20:57
Ben Kingsley te duce cu gandul spre ceva oriental,inseamna ca este vremea lui Mandarin.Mi-ar placea sa includa si acest personaj in poveste din moment ce in The Avengers se va alia cu Thor si se bate cu Loki si alte creaturi fantasice,de ce sa nu fie si Mandarin.
alex_il_fenomeno pe 4 mai 2012 19:06
chiar ca suna foarte bine , si sunt sigur ca va fi un film extrem de reusit .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells