Încă două premii internaţionale pentru Loverboy

4 Oct 2011
Încă două premii internaţionale pentru Loverboy

După ce Ada Condeescu a luat premiul pentru cea mai bună actriţă la Sarajevo, George Piştereanu ia la Pristina premiul pentru cel mai bun actor. În plus, Loverboy ia marele premiu pentru cel mai bun film al anului. Pelicula va rula în cinematografe începând cu 7 octombrie.

„Mă bucur pentru premiu, dar premiera de joi îmi provoacă cele mai mari emoţii. Pentru mine, Luca, personajul din Loverboy, e ca un prieten drag. Am încercat să-l înţeleg şi acum el o să ajungă în faţa publicului. Cred că fiecare din noi trăim în viaţă câteva momente de cumpănă. Luca traieste un astfel de moment în fiecare zi”, a declarat George Piştereanu.

Loverboy, cel mai nou film regizat de Cătălin Mitulescu, cu Ada Condeescu şi George Piştereanu în rolurile principale, va fi în toată ţara începând din această săptămână. Lansarea VIP a filmului va avea loc pe 6 octombrie în cel mai nou cinematograf din ţară, GRAND CINEMA DIGIPLEX, din centrul comercial Băneasa Shopping City.

Filmul Loverboy aduce în atenţia publicului povestea unui adolescent care seduce fete pentru a le pasa unei reţele de prostituţie. Intrat în acest joc al seducţiei, Luca se îndrăgosteşte de Veli, una dintre potenţialele sale victime. Prima dragoste se dovedeşte a fi primejdioasă pentru amândoi tinerii şi cei doi trebuie să ia decizii care le vor schimba viitorul.

Loverboy este singurul film românesc selectat în acest an la European Film Awards, intrând în lista celor 45 de filme europene din marea competiţie pentru Oscarul european. Anunţarea câştigătorilor va avea loc pe 3 decembrie la Berlin în cadrul celei de-a 24 ediţii a European Film Awards. Ada Condeescu a primit premiul "The Heart of Sarajevo" (Inima orasului Sarajevo) pentru cea mai bună actriţă pentru rolul lui Veli. Filmul regizat de Cătălin Mitulescu a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, în secţiunea “Un Certain Regard”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 4 octombrie 2011 14:49
La mai multe premii!
Imbucurator ca acest film obtine in continuare premii internationale!
Asteptam sa-l vizionam ...

Crist11 pe 4 octombrie 2011 15:37
Felicitari.
Gebeleizis pe 4 octombrie 2011 15:45
Felicitari!
Sorin87 pe 4 octombrie 2011 22:03
felicitarii !!!!
alex_il_fenomeno pe 5 octombrie 2011 16:10
bravo lor ! sa il vedem si noi .
xerses pe 6 octombrie 2011 10:41
Ma bucur pentru fiecare premiu pe care il primeste orice film sau actor roman.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells