Imagine cu maimuţele din Rise of the Planet of the Apes

de Ştefan Dobroiu în 12 Apr 2011
Imagine cu maimuţele din Rise of the Planet of the Apes

Dacă în părţile anterioare ale seriei Planeta maimuţelor (primul film a apărut în 1968, cel mai recent în 2001) îţi displăcea faptul că primatele erau interpretate de actori, iată că relansarea seriei, Rise of the Planet of the Apes, rezolvă această problemă.

În filmul programat pentru lansare în luna august, maimuţele sunt realizate în întregime pe calculator. De fapt Caesar, principalul reprezentant al primatelor în lista de personaje ale reboot-ului, este interpretat de Andy Serkis cu ajutorul unei tehnici similare celei folosite pentru rolurile sale anterioare Gollum (trilogia Stăpânul inelelor) şi King Kong.

Poţi vedea mai jos cum arată maimuţele în Rise of the Planet of the Apes. În acest moment nu ştim dacă maimuţa din imagine este chiar Caesar.

Despre ce e vorba în noul film? Un om de ştiinţă (James Franco) ce testează în laborator un tratament revoluţionar pentru maladia Alzheimer îl ia acasă pe Caesar, maimuţa pe care face experimentele, când acesta începe să sufere mutaţii rapide provocate de tratament. Scoaterea lui Caesar din laborator se va dovedi de rău augur, pentru că Caesar va deveni liderul revoluţiei maimuţelor şi principalul pion într-un război devastator cu rasa umană.

Ce părere ai despre decizia de a realiza maimuţele pe calculator?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sosetzel pe 12 aprilie 2011 17:17
Uaaau ce imagine ce super e ce mistoooo abia astept(sarcasm)
danymury pe 12 aprilie 2011 20:16
de abia astept filmu...sa vedem daca intrece cel cu Mark Wahlberg..
rizea.alex70 pe 12 aprilie 2011 21:07
Sper sa fie un film reusit...
Bayard pe 12 aprilie 2011 21:45
Chiar nu ii inteleg... sa faci un remake dupa o porcarie de film. Pentru ca asta a fost primul film.... nici nu mai tin minte exact al catelea era, parca Planet of the Apes 4. Primul a fost foarte bun, insa celelalte.... un dezastru, toata ideea este trasa de par.... poate parea mai plauzibila acum 30-40 de ani, dar acum??? Sa gandim ca o sa ajunga cimpanzeii muncitorii/servitorii/animalele noastre de companie??? STUPID!!!
alex_il_fenomeno pe 14 aprilie 2011 11:37
de abia astept sa vad acest film ! le-am vazut pe celelalte si au fost interesante !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells