Humpty Dumpty cu mulţi dinţi

de Ştefan Dobroiu în 18 Mai 2009
Humpty Dumpty cu mulţi dinţi

După ce a făcut Snakes on a Plane (filmul cu Samuel L. Jackson zbierând "I've had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane", o replică sugestivă şi pentru reacţia spectatorilor), regizorul David R. Ellis se îmbarcă la bordul unui alt proiect horror, de această dată şi 3D.

Victima (şi agresorul) este celebrul Humpty Dumpty (adaptat adesea în limba română drept "hopa-mitică") sau cel puţin o versiune mai specială a lui. Protagonistul este de fapt rodul unui viol umono-extraterestru care alege să-şi răzbune mama extraterestră vânându-i pe pământenii care au... necinstit-o. Forma ovoidală a lui Humpty şi dantura lui generoasă vor da foarte bine în format 3D, horror-ul devenind cel mai ofertant gen (după animaţii) în ceea ce priveşte cinema-ul cu ochelari. Ne întrebăm dacă nu cumva tagline-ul filmului, "n-ar fi trebuit să se nască", nu se aplică şi acestui proiect.

Înainte de a-şi dezlănţui pe ecran corcitura (sau hibridul, dacă e să fim politically correct), Ellis se destrăbălează pe ecran tot horror şi tot 3D: Final Destination: Death Trip se va lansa în România la începutul lui septembrie arătând pentru a patra oară cum soarta şi moartea nu pot fi înşelate. În centrul atenţiei va fi de această dată Nick, un tânăr a cărui înspăimântătoare premoniţie îl face să-şi gonească prietenii din tribuna unor curse de maşini. Bineînţeles, ştim cu toţii ce urmează...

Te-ai duce la un horror cu un ou dinţos drept personaj principal?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kiss pe 19 mai 2009 19:40
pare mistoo filmuu mai ales pe 3D
bubulyna pe 4 decembrie 2010 18:48
este un film super misto
ionut pe 18 decembrie 2010 21:11
super
Vorador pe 17 martie 2011 22:25
cand apare?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells