Hulk Hogan, despre refuzul de a juca în The Wrestler şi un potenţial film biografic

de Cristina Grigore în 28 Ian 2012
Hulk Hogan, despre refuzul de a juca în The Wrestler şi un potenţial film biografic

Hulk Hogan a vorbit într-un interviu acordat DigitalSpy.com despre refuzul de a juca în nominalizat la Oscar, The Wrestler, şi despre transpunerea într-o peliculă biografică a vieţii şi carierei sale de luptător.

Celebra vedetă a wrestling-ului a spus că producătorii i-au trimis scenariul filmului lui Darren Aronofsky de mai multe ori, pentru a-l convinge să accepte rolul principal,  însă, deşi tentat de povestea luptătorului retras din ring care revine în competiţie, a considerat că nu este potrivit pentru acesta. Ulterior, rolul i-a revenit lui Mickey Rourke, care a primit pentru rolul principal o nominalizare la Oscar.

„Când am primit scenariul lui the Wrestler mi-a spus ‘Acest film este atât de bun, încât, dacă mă pui pe mine să joc în el, indiferent de ce crede Hollywood-ul despre mine, oamenii vor spune, „Nu are credibilitate, Hulk Hogan nu este un actor bun”’. Dar când l-au distribuit pe Mickey Rourke am ştiut că va fi ok, iar el a avut o interpretare extraordinară”, a ţinut să menţioneze starul.

A refuzat şi alte roluri cunoscute

Rolul din The Wrestler nu a fost însă sigurul căruia Hogan i-a spus nu. Cel al protagonistului din The Highlander şi cel al lui Little John din Robin Hood: Men in Tights, au fost, de asemenea, refuzate de faimosul luptător. „Am încetat să mai apar în filme pentru că îmi mergea foarte bine în wrestling şi eram pe val în timpul anilor ’80 şi ’90, dar primeam totuşi o mulţime de scenarii de film”, a explicat el.

I-ar fi plăcut ca Heath Ledger să-l portretizeze în biopic-ul despre viaţa şi cariera sa

Succesul lui The Wrestler i-a făcut însă pe producătorii de film să-şi îndrepte atenţia asupra vieţii lui Hogan şi i-au propus acestuia să aducă pe marele ecran modul în care şi-a clădit cariera şi realizările sale personale.

„Am fost un băiat gras în liceu, nu am avut vreodată o prietenă în timpul şcolii şi nici nu am mers vreodată cu colegii la dans sau la balul de absolvire. Îmi era frică să-mi scot tricoul când mergeam la plajă însă, dintr-o dată, am obţinut o formă fizică grozavă”, a povestit Hogan.

„Am fost apoi muzician de studio vreme de zece ani, şi am lucrat cu o mulţime de persoane şi de muzicieni trăsniţi, apoi am fost implicat într-o încăierare cu un luptător de wrestling într-un bar şi, pentru că m-am descurcat foarte bine am fost catapultat în lumea wrestling-ului”, a adăugat el.

Hogan a mai spus că este de acord cu un biopic care să spună adevărul despre cum au evoluat viaţa şi cariera sa de wrestler şi a adăugat amuzat: „Nu ştiu dacă oamenii vor crede toate lucrurile astea, dar, sincer, cred că i-ar da pe spate un asemenea film!”.

Cât despre actorul care l-ar putea portretiza în film, starul a admis că nu are momentan în minte nici un nume, însă este de părere că Heath Ledger, actorul decedat în urmă cu patru ani, ar fi fost alegerea perfectă. „Era un actor grozav, care se putea adapta oricărui rol”, a mai spus el.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
CosminHorrorMaster pe 28 ianuarie 2012 11:17
Pacat...ar fi iesit o biografie destul de buna.
VerSusS pe 29 ianuarie 2012 00:36
mdah , mie dor de un movie cu el , eram obisnuit in copilarie cu el pe micul ecran :p
alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 17:56
nu stiu cum ar fi fost filmul amintit cu el protagonist .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells