Hugh Grant, la un pas de a juca în Two and a Half Men

de Cristina Grigore în 12 Mai 2011
Hugh Grant, la un pas de a juca în Two and a Half Men

Lipsa lui Charlie Sheen din serialul de succes Two and a Half Men a pus în dificultate postul de televiziune CBS, iar producătorii se străduiesc de mai bine de două luni să-i găsească acestuia un înlocuitor. Potrivit Deadline, Hugh Grant a fost la un pas de a semna contractul pentru apariţia în serial, însă a renunţat în ultimul moment.

Studioul producător al serialului, Warner Bros., l-a propus pe actorul din Patru nunţi şi o Înmormântare şi Totul despre Băieţi ca protagonist al serialului în urmă cu o lună, iar directorii CBS au fost încântaţi de idee. Dacă ar fi acceptat oferta, actorul ar fi putut primi aproape un milion de dolari pe episod, un salariu ce, potrivit unor surse apropiate actorului, ar însemna, anual, mult peste ce ar primi actorul în acest moment dintr-un contract pentru marele ecran.

Se pare că Grant a refuzat oferta deoarece un asemenea angajament presupune un timp îndelungat de lucru – un sezon are 24 de episoade. În final, actorul nu s-a putut hotărî să accepte propunerea, mai ales că, dacă serialul ar fi avut succes, ar mai fi continuat câteva sezoane.

Producătorul şi co-creatorul serialului Two and a Half Men, Chuck Lorre, a declarat recent că doreşte în locul lui Sheen o persoană cu puţină experienţă în domeniul TV şi cu care să poată colabora fără probleme. Woody Harrelson, Rob Lowe, John Stamos şi Jeremy Piven au fost anterior numele vehiculate în mediul online drept înlocuitori, însă niciunul dintre aceştia nu a fost, în mod oficial, candidat pentru rolul jucat de Charlie.

CBS, care-şi va anunţa miercurea viitoare grila de programe pentru această toamnă, încă mai speră ca Grant să-şi reconsidere poziţia şi să accepte oferta de a apărea în serial.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
deynho pe 12 mai 2011 13:54
nu are rost sa continue fara Charlie Sheen..betiv, drogat cum o fi se potrivea bine, mai bine ar lasa inchis serialu.
Krakatau pe 12 mai 2011 19:01
Eu sper sa gaseasca un actor si sa reinventeze showul. Ar fi mare pacat daca nu :|
Apropo, chiar a fost Woody Harrelson luat in discutie? :o

xerses pe 14 mai 2011 19:35
Nu ar merge.Este el charmant ca actor, dar e greu de luat din mers un rol care a facut deja istorie.
alex_il_fenomeno pe 15 mai 2011 19:34
fata de cei anuntati pana acum , cred ca Hugh Grant este cel mai aproape ...dar totusi , nimeni nu este ca Charlie Sheen !
Scorpya-Forever pe 16 mai 2011 15:39
Imi pare rau ca Hugh nu a acceptat oferta...dar si Ashton cu siguranta va face o treaba buna.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells