Hilary Swank inspira un parfum Guerlain

1 Mar 2006
Hilary Swank inspira un parfum Guerlain

Hilary Swank va fi muza si imaginea unui parfum feminin produs de Guerlain, ce va fi lansat in cateva luni.
In declaratia de presa, firma Guerlain o descrie pe actrita de 31 de ani, castigatoare a premiului Oscar de doua ori pentru rolurile ei din Million Dollar Baby si Boys Don't Cry, ca fiind "o frumusete naturala stralucitoare" care nu se conformeaza in stereotipuri.
"Faptul ca ea alege mereu rolurile cele mai provocatoare si 'riscante', in combinatie cu personalitatea ei calda si veritabila, o individualizeaza de amalgamul hollywood-ian obisnuit, acestea fiind motivele pentru care ea este alegerea perfecta pentru Guerlain," a declarat compania franceza de parfumuri de lux si produse cosmetice, adaugand ca actrita a semnat un contract pe trei ani pentru acest parfum, fara sa dea detalii despre conditiile contractului sau despre tipul parfumului.
Patti Hansen, sotia lui Keith Richards de la Rolling Stones, si fiicele ei, Theodora si Alexandra Richards, au fost imaginea Guerlain pentru parfumul de mosc Shalimar Light in 2004. Alte laureate ale premiului Oscar care au fost imagini pentru parfumuri sunt Nicole Kidman pentru Chanel No. 5 si Gwyneth Paltrow pentru Pleasures de la Estee Lauder.

Taguri:  Hilary Swank

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells