Hilary Swank, erou de elită în SF-ul Shrapnel

de Cristina Grigore în 21 Iul 2011
Hilary Swank, erou de elită în SF-ul Shrapnel

Adaptarea benzilor desenate ale editurii Radical Comics, Shrapnel, o va avea drept protagonistă într-un rol de acţiune pe Hllary Swank, scrie Variety. Producţia a fost calificată drept un SF cu elemente western.

Rolul în care o vom vedea pe fosta „fată de milioane” - după titlul filmului care i-a adus un premiu Oscar în 2005 - va fi cel al unei foste membre de elită a armatei, ce a încolţit în anul 2250 ultima colonie de pe Venus nesupusă „conducerii opresive a unui guvern solar”. Aflată în exil chiar în mijlocul celora împotriva cărora lupta, ea devine solidară cauzei acestora şi ajunge arhitecta revoltei împotriva foştilor colegi militari.

Seria celor trei romane grafice Shrapnel a servit drept sursă de inspiraţie a unui joc pentru iPhone, dar şi al unuia destinat consolelor şi PC-urilor, produs de Zombie Studios. Swank s-a declarat încântată de noul rol, de eroină hotărâtă, plină de vitalitate şi curaj şi este convinsă că acesta îi va oferi şansa de a demonstra că este alegerea potrivită pentru un film de acţiune.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 21 iulie 2011 08:50
Este intr-adevar o provocare, careia cred ca ii va face fata foarte bine.
Bayard pe 21 iulie 2011 11:44
Pare dragut.... dar acum depinde si de buget. Ideea nu e cu nimic originala.... sa te alaturi fostilor dusmani. De joc nu stiu absolut nimic.
legiune pe 21 iulie 2011 19:25
Nu stim nimic despre Shrapnel, deci este o provocare pentru noi.
PS: multumim pentru art.

alex_il_fenomeno pe 22 iulie 2011 11:29
este o mare actrita , care sigur nu va intampina niciun fel de problema cu rolul ei !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells