Heath Ledger - omagiat la premiera "The Dark Knight" de la New York

de Razvan Boboc în 16 Iul 2008
Heath Ledger - omagiat la premiera "The Dark Knight" de la New York

Actorul australian Heath Ledger, care a incetat din viata in luna ianuarie din cauza unei supradoze de medicamente, a fost omagiat luni seara, la premiera mondiala a peliculei "The Dark Knight", care a avut loc la New York. Printre invitati s-au aflat starurile care i-au fost colegi de platou. Toata lumea s-a aratat incantata de prestatia lui Ledger: "Este cea mai buna interpretare a unui personaj negativ pe care am vazut-o vreodata. Cred ca va fi nominalizat, as fi foarte surprins daca nu ar primi premiul Oscar", a declarat Michael Caine.

Gary Oldman a spus: "Nu am mai vazut un ticalos ca acesta de cand Dennis Hopper l-a interpretat pe Frank Booth in Blue Velvet". Oldman interpreteaza rolul politistului James Gordon, admirator al lui Bruce Wayne, alias Batman, jucat pentru a doua oara de Christian Bale.

"Sunt atat de trist ca nu este alaturi de noi sa dea interviuri chiar acum, dar il vom onora in aceasta seara", a mentionat actorul Aaron Eckhart.

Regretatul actor si tehnicianul Conway Wickliffe vor fi mentionati intr-o dedicatie speciala care va putea fi vazuta la finalul celui mai recent film Batman - "The Dark Knight". Dupa genericul ce va prezenta echipa care a realizat filmul, pe ecran va aparea un mesaj: "In memoria prietenilor nostri Heath Ledger & Conway Wickliffe".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells